Langverblijf bij Suitelodges Gooilanden

Langverblijf bij Suitelodges Gooilanden

gooilanden-dutchen-sfeer-zomer-2023

Of het nu gaat om de renovatie van je eigen woning, een verhuizing of veranderingen in je persoonlijke situatie – het kan voorkomen dat je een paar weken in een andere woning moet overbruggen. En waarom zou je dit niet in een vakantiewoning doen?

 

In deze blog presenteren wij je de voordelen van een langdurig verblijf in een vakantiewoning bij Suitelodges Gooilanden:

 

Comfort

Een van de grootste voordelen van een langverblijf in een vakantiewoning is het gevoel van 'thuis weg van huis'. De Suitelodges Gooilanden bieden volledig ingerichte accommodaties met alle voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Een volledig uitgeruste keuken, stijlvolle woonkamer en comfortabele slaapkamers zorgen ervoor dat je alle gemakken van thuis binnen handbereik hebt. En hoe lekker is het dat je woning een keer per week schoongemaakt wordt en dat je voor het hele verblijf (elektrische of gewone) fietsen kan huren?


Goede ligging

Een verblijf bij Suitelodges Gooilanden in Loosdrecht biedt niet alleen luxe en comfort, maar ook het gemak van een gunstige ligging. Met de nabijheid van diverse steden -waaronder Hilversum, Utrecht en Amsterdam- ligt je werk wellicht dichtbij en je hebt shopcentra en de dagelijkse boodschappen in de buurt. Diverse supermarkten en lokale winkels liggen op loopafstand en het centrum van Hilversum met al zijn culinaire hotspots ligt op 15 minuten fietsen van Suitelodges Gooilanden. Dit maakt deze locatie uitermate geschikt voor een zorgeloos en aangenaam verblijf.

 

Groene omgeving

De omgeving van Loosdrecht staat bekend om zijn prachtige natuur, meren en schilderachtige buitenplaatsen. Tijdens een langer verblijf heb je voldoende tijd om de omgeving te verkennen. Ga hardlopen door de heidevelden, verken de uitgestrekte bossen op de fiets of ga varen op de Loosdrechtse Plassen. Suitelodges Gooilanden biedt een perfecte uitvalsbasis voor liefhebbers van outdooractiviteiten op het water en land


gooilanden-dutchen-sfeer-zomer-2023 26

Ontspanning

Een lang verblijf biedt de mogelijkheid om echt op te laden. De luxe vakantiewoningen bij Suitelodges Gooilanden zijn ontworpen met ontspanning in gedachten en liggen in een rustgevende, bosrijke omgeving.

 

In de zomermaanden is het op de terras en in de tuin van de Suitelodges optimaal genieten van het buitenleven. Elke Suitelodge beschikt over een privé tuin met tuinmeubilair, sommige woningen zijn voorzien van een barbecue en wellness faciliteiten. Geniet van rustige avonden op het terras, bewonder de zonsondergang, of ontspan in de privésauna of whirlpool. Op zoek naar extra ontspanning? Dan ga voor een dagje naar Spa Sereen met uitzicht over de Maarsseveense Plassen.

 

Flexibiliteit en Privacy

Een langverblijf in een vakantiewoning biedt een hoog niveau van flexibiliteit en privacy. Je hebt de vrijheid om je verblijf flexibel te verlengen en kunt genieten van de privacy van je eigen vrijstaande woning. Of je nu rustig wilt werken, een boek wilt lezen of gewoon wilt genieten van quality time met je dierbaren, Suitelodges Gooilanden biedt hiervoor de perfecte setting.