Workation in Nederland: 5 fijne locaties

Workation in Nederland: 5 fijne locaties

dutchenn-zeegse-duinen-drente-29 17

Workations zijn booming. Als je je werk overal kunt doen, waarom zou je dan elke dag op dezelfde plek werken? Veel leuker is het om je werkplek zo nu en dan af te wisselen en werken te combineren met een (mini)vakantie. Je hoeft niet per se naar het buitenland om geïnspireerd te raken. Een andere omgeving doet altijd goed, ook in eigen land. Door er even tussenuit te gaan, laad je vaak weer op en kom je straks vol energie terug van je workation. Verblijf op een mooie plek in het land en geniet al werkend van een break. 

 

Verblijf je tijdens je workation in de natuur? Dan kun je ’s ochtends een wandeling maken voordat je aan het werk gaat. Wat een inspirerend begin van de dag. Zit het werk erop? Dan is het vakantietijd. Ontdek de omgeving, geniet van wellnessfaciliteiten bij je vakantiehuis of maak je hoofd leeg door te genieten in de natuur. 

 

Alleen of met elkaar

Ken je dat, je hebt zoveel ideeën in je hoofd maar het lukt je gedurende de werkdag niet om je plannen verder uit te werken. Of je to-do-lijstje is zo lang maar je wordt elke dag ingehaald door de waan van de dag en er komt maar geen moment om echt even goed door te pakken. Je even afzonderen in een andere omgeving kan helpen om te knallen en je taken in een rap tempo van je lijstje af te vinken. Een paar dagen in een inspirerend vakantiehuis of hotel doet wonderen, dat zal je zien. 

 


Thuiswerken vanuit een vakantiehuis is bijvoorbeeld een heel goed idee in de schoolvakanties. Zo kunnen de kinderen volop vakantievieren en kun jij (gedeeltelijk) werken. Een workation is ook een perfecte manier om wat meer tijd door te brengen met vrienden. Samen een aantal uur per dag werken en daarna – of tussendoor - gezelligheid met elkaar. Ideaal toch?

 

De Dutchen parken en hotels zijn perfect om werk en vakantie te combineren. Ze bieden alles wat jij nodig hebt voor een inspirerende workation:

 

  •     Snelle Wifi. Een must natuurlijk.
  •     Een Nespresso koffiemachine. Zonder koffie geen brainwaves.
  •     Sfeervol ingerichte woningen met grote ramen. Voor de naar-buiten-staar-momentjes.
  •     Luxe (wellness) faciliteiten. Om na het werk lekker te ontspannen.
  •     Rust. Om de creativiteit aan te zetten.
  •     Inspirerende, natuurrijke omgeving. Daar doe je het voor!

 

In onderstaande Dutchen verblijven kun jij fijn genieten van een workation. Alleen of met collega’s of vrienden.


Hotel-Bleecker_Business-Suite-17-lowres

Park Duynvallei

Dit fijne vakantiepark met luxe vakantiehuizen is op loopafstand van de zee en ligt direct aan de Schoorlse Duinen. Wandelen en fietsen in de natuur, fijne restaurantjes in de buurt en shoppen in kunstenaarsdorp Bergen. Je lunchbreak hou je met uitzicht op zee bij het leuke Strandpaviljoen Hargen. Wedden dat je er daarna weer tegenaan kan? 

 

Park Weideduyn

Ook park Weideduyn ligt in Schoorl, op loopafstand van het dorp en op fietsafstand van de zee. Een rustige en groene omgeving waar jij geheid geïnspireerd raakt.  Uitgebreid lunchen doe je bij Grand Cafe Bourgogne met een 3-gangen lunchmenu of bij Liberté.

 

Bloemendaal Hotel Collection

Achter de duinen bij Bloemendaal, dichtbij de Kennemerduinen en de zee, vind je Bloemendaal Hotel Collection. Luxe suites en appartementen welke prachtig zijn ingericht. Van alle gemakken voorzien. Sommige verblijven hebben een bureau om aan te werken. Bij de receptie huur je fietsen zodat je na het werk snel op het strand bent. Start de dag goed met een vers ontbijt bij Brasserie Bleecker, onderdeel van Bloemendaal Hotel Collection.


Park Gooilanden

Centraal in het land vind je Park Gooilanden.  Het park ligt aan natuurreservaat Raabos, vlakbij de buitenplaatsen van ’s-Graveland en de Loosdrechtse Plassen. 

De Haven Club is een ideale plek voor een lunchbreak. Net als Porto LoosdrechtWerken afwisselen met varen over de plassen. Dat klinkt ideaal, toch?

 

Park Zeegser Duinen

Midden in de natuur, in het National Park de Drentsche Aa, ligt Dutchen’s park Zeegser Duinen. Begin de dag goed met een wandeling door de natuur, waarna je heerlijk aan de slag kunt in je fijne vakantiehuis. Veel huizen hebben wellnessfaciliteiten zodat je na het harde werken fijn kunt ontspannen. Lunchen doe je bij Het Witte Huis.