Zeegser achterzijde
Zeegser voorzijde

Zeegser Duinen

De Zeegser Duinen is een unieke locatie midden in Nationaal Park Drentsche Aa, een ongerept stukje Nederland in het noorden van Drenthe. Hier vindt een eeuwenoude beek, de Drentsche Aa, kronkelend haar weg door de gevarieerde natuur. Langs heidevelden, zandverstuivingen, bossen en weilanden.

Beschrijving

Omarmd door de rust

Het recreatiepark wordt ontwikkeld aan de bosrijke noordzijde van het dorp Zeegse (gemeente Tynaarlo), op slechts 10 kilometer van Assen en 18 kilometer van Groningen. Het park is via de A28 en N386 uitstekend te bereiken. Zodra u de grote weg achter zich laat, vergeet u het drukke stadse leven echter meteen. Laat u omarmen door de rust van het Drentse landschap, afgewisseld met authentieke dorpjes.

Lodges De Zeegser Duinen wordt geen traditioneel recreatiepark, de woningen worden geplaatst in een prachtige parkachtige omgeving. Eén met de natuur; dat gevoel krijgt u bij de luxe lodges, die worden omringd door een ‘ongecultiveerd landschap’. De hele uitstraling, inrichting en vormgeving van het park worden ontwikkeld in nauwe relatie met de beschermde natuur in de omgeving.

 

Lodges
De 4-, 6-, 8- en 12-persoons lodges staan op ruime kavels, waar u volop kunt genieten van het buitenleven. Ook in de woning kunt u heerlijk tot rust komen. Op de begane grond vindt u de smaakvolle living, de grote open keuken met luxe inbouwapparatuur en een apart toilet. Op de verdieping bevinden zich de slaapkamers, een apart toilet en luxe badkamers met regendouche. Ook is de lodge voorzien van een sauna, om te ontspannen na een wandeling over de heidevelden.

 

Suites
Naast de lodges is het ook mogelijk om te kiezen voor de luxe suites; een nieuw concept ontwikkeld door Harlem Oil Company. De suites zijn bedoeld voor iedereen die wakker wil worden in zijn eigen lodge maar het comfort van een vijf sterren hotel kamer wenst. Romantisch met eigen haard en ruim opgezet met vrijstaand bad.

 

Deze website maakt gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Meer informatie.
  • Essentieel
  • Ik wil een optimale website ervaring