Gooilanden 3
Gooilanden 2
Gooilanden 1
Zoeken Plattegrond Omgeving

Nieuw: Park Gooilanden

Vakantievieren in het Gooi! Park Gooilanden wordt gerealiseerd op een unieke, groene locatie op de grens van Hilversum en Loosdrecht. De Loosdrechtse Plassen – omschreven als de watertuin van Nederland – liggen op slechts vier kilometer afstand. Hier kunt u schitterend varen en genieten van de rust en mooie natuur. Steden als Amsterdam en Utrecht (25 minuten rijden) liggen binnen handbereik.

De eerste 20 luxe 4-persoons vakantiehuizen zijn te huur vanaf 25 mei 2018 en reeds te reserveren!

 

Let op: Fase 2 van Villapark Gooilanden is nog in aanbouw, deze zijde van het park wordt in het voorjaar van 2018 gerealiseerd. De overlast wordt tot een minimum beperkt.   

Aankomst
Vertrek
Filter
5 accommodaties gevonden
foto's kaart
Type: 4-persoons Swaenenburgh

Type: 4-persoons Swaenenburgh

Vakantievieren in het Gooi! Dit gloednieuwe 4-persoons vakantiehuis bevindt zich op een bijzondere, groene locatie nabij de Loosdrechtse plassen. Twee slaapkamers met elk een eigen badkamer. Te huur vanaf 25 mei 2018!

Type: 4-persoons Trompenburgh

Type: 4-persoons Trompenburgh

Luxe, rietgedekt 4-persoons vakantiehuis op vakantiepark Gooilanden, midden in het Gooi. Een oase van rust, omgeven door oude bomen en een waterpartij. Amsterdam en Utrecht liggen op 25 min. rijden. Te huur vanaf 25 mei 2018!

Type: 4-persoons Gooilust

Type: 4-persoons Gooilust

Nieuw: Luxe 4-persoons vakantiehuis op een bijzondere, groene locatie midden in het Gooi. De Loosdrechtse plassen en steden als Amsterdam en Utrecht liggen binnen handbereik. Te huur vanaf 25 mei 2018!

Type: 4-persoons Hilverbeek

Type: 4-persoons Hilverbeek

Nieuw: Modern 4-persoons vakantiehuis in het Gooi, slechts 15 minuten fietsen van de Loosdrechtse plassen. Met sauna, openhaard en zonnig terras temidden van groen. Te huur vanaf 25 mei 2018!

Type: 4-persoons Spiegelrust

Type: 4-persoons Spiegelrust

Gloednieuw 4-persoons vakantiehuis nabij de Loosdrechtse plassen. Twee slaapkamers, twee badkamers, infrarood sauna en een heerlijk zonnig terras. Amsterdam en Utrecht liggen op minder dan een half uur afstand. Te huur vanaf 25 mei 2018!

Plattegrond
Plattegrond

Omgeving

 

Park Gooilanden bevindt zich temidden van het groen op de grens van Hilversum en Loosdrecht. In de directe omgeving kunt u vele uitstapjes te maken.

 

Loosdrechtse Plassen

De Loosdrechtse Plassen – omschreven als de watertuin van Nederland – liggen op slechts twee kilometer afstand. Hier kunt u schitterend varen en genieten van de rust en mooie natuur.

 

Buitenplaatsen 's Graveland en Ankeveen

De buitenplaatsen van ´s-Graveland zijn een mooie bestemming voor een ontspannen fietstocht en ook het pittoreske plaatsje Ankeveen – dat zomer en winter bruist van de activiteiten – is prachtig om te bezoeken.

 

Amsterdam, Utrecht, Amersfoort

Park Gooilanden ligt erg centraal in het midden van Nederland. Steden als Amsterdam, Utrecht en Amersfoort liggen binnen ongeveer 30 minuten rijden.

 

Hilversumsche Golf Club

De Hilversumsche Golf Club ligt middenin het bos- en heidegebied dat zo kenmerkend is voor het Gooi. De bosbaan is ruim 100 jaar oud en het historische karakter vindt u terug op alle holes. U kunt hier doordeweeks als dagcontribuant komen golfen.

 

Paleis Soestdijk

Combineer uw verblijf op Park Gooilanden ook eens met een bezoekje aan Paleis Soestdijk! Slechts 15 minuten rijden vanaf Park Gooilanden.