Gooilanden 1
Loosdrecht
Gooilanden Loosdrecht
Gooilanden 3
Zoeken Plattegrond Locatie Omgeving

Nieuw: Park Gooilanden

Vakantievieren in het Gooi! Park Gooilanden wordt gerealiseerd op een unieke, groene locatie op de grens van Hilversum en Loosdrecht. De Loosdrechtse Plassen liggen op slechts vier kilometer afstand dus reserveer direct een sloep bij uw verblijf! Steden als Amsterdam en Utrecht liggen binnen 25 minuten rijden. De eerste 20 luxe 4-persoons Suitelodges met Finse sauna zijn te huur vanaf 25 mei 2018 en reeds te reserveren! Wilt u voor een langere periode verblijven op Park Gooilanden? Neem voor informatie over lang verhuur contact met ons op!

 

Introductie aanbieding

Reserveer vóór 1 mei uw verblijf in juni of juli 2018 en u ontvangt 20% voordeel op de huurprijs en betaalt geen reserveringskosten t.w.v. €35,-! Gebruik hiervoor actiecode GOOI2018. * Niet geldig op reeds gemaakte boekingen.

 

Let op: Fase 2 van Villapark Gooilanden is nog in aanbouw en wordt eind juni 2018 in gebruik genomen. De overlast wordt tot een minimum beperkt. 

Aankomst
Vertrek
Filter
7 accommodaties gevonden
foto's kaart
Type: 4-persoons Boekesteyn

Type: 4-persoons Boekesteyn

Te huur vanaf 29 juni 2018: Moderne 4-persoons Suitelodge op Park Gooilanden. Ideaal voor een weekendje varen of als uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam.

Type: 4-persoons Spiegelrust

Type: 4-persoons Spiegelrust

Gloednieuwe 4-persoons Suitelodge nabij de Loosdrechtse plassen. Twee slaapkamers, twee badkamers, Finse sauna en een heerlijk zonnig terras. Amsterdam en Utrecht liggen op minder dan een half uur afstand. Te huur vanaf 25 mei 2018!

Type: 4-persoons Spanderswoud

Type: 4-persoons Spanderswoud

Weekendje varen in Loosdrecht? Reserveer deze 4-persoons Suitelodge nu in combinatie met een sloep voor heerlijke dagen op het water. Incl. warme haard en Finse sauna.

Type: 4-persoons Hilverbeek

Type: 4-persoons Hilverbeek

Nieuw: Moderne 4-persoons Suitelodge in het Gooi, slechts 15 minuten fietsen van de Loosdrechtse plassen. Met Finse sauna, openhaard en zonnig terras temidden van groen. Te huur vanaf 25 mei 2018!

Type: 4-persoons Swaenenburgh

Type: 4-persoons Swaenenburgh

Vakantievieren in het Gooi! Deze gloednieuwe 4-persoons Suitelodge bevindt zich op een bijzondere, groene locatie nabij de Loosdrechtse plassen. Twee slaapkamers met elk een eigen badkamer. Te huur vanaf 25 mei 2018!

Type: 4-persoons Trompenburgh

Type: 4-persoons Trompenburgh

Luxe, rietgedekt 4-persoons Suitelodge op vakantiepark Gooilanden, midden in het Gooi. Een oase van rust, omgeven door oude bomen en een waterpartij. Amsterdam en Utrecht liggen op 25 min. rijden. Te huur vanaf 25 mei 2018!

Type: 4-persoons Gooilust

Type: 4-persoons Gooilust

Nieuw: Luxe 4-persoons Suitelodge op een bijzondere, groene locatie midden in het Gooi. De Loosdrechtse plassen en steden als Amsterdam en Utrecht liggen binnen handbereik. Te huur vanaf 25 mei 2018!

Plattegrond
Plattegrond
Locatie
+6 +2

Omgeving

 

Park Gooilanden bevindt zich temidden van het groen op de grens van Hilversum en Loosdrecht. In de directe omgeving kunt u vele uitstapjes te maken.

 

Loosdrechtse Plassen

De Loosdrechtse Plassen – omschreven als de watertuin van Nederland – liggen op slechts twee kilometer afstand. Hier kunt u schitterend varen en genieten van de rust en mooie natuur. Ook om te suppen, wakeboarden, fietsen en wandelen is het gebied ideaal.

 

Natuurmonumenten: bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek

Het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten is een ideaal vertrekpunt voor schitterende fietstochten en wandelingen in de omgeving. Bekijk: Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek

 

Buitenplaatsen 's Graveland en Ankeveen

De buitenplaatsen van ´s-Graveland zijn een mooie bestemming voor een ontspannen fietstocht en ook het pittoreske plaatsje Ankeveen – dat zomer en winter bruist van de activiteiten – is prachtig om te bezoeken.

 

Amsterdam, Utrecht, Amersfoort

Park Gooilanden ligt erg centraal in het midden van Nederland. Steden als Amsterdam, Utrecht en Amersfoort liggen binnen ongeveer 30 minuten rijden.

 

Hilversumsche Golf Club

De Hilversumsche Golf Club ligt middenin het bos- en heidegebied dat zo kenmerkend is voor het Gooi. De bosbaan is ruim 100 jaar oud en het historische karakter vindt u terug op alle holes. U kunt hier doordeweeks als dagcontribuant komen golfen.

 

Paleis Soestdijk

Combineer uw verblijf op Park Gooilanden ook eens met een bezoekje aan Paleis Soestdijk! Slechts 15 minuten rijden vanaf Park Gooilanden. 

Lang verhuur

Bent u op zoek naar tijdelijke woonruimte en wilt u graag voor een langere periode een accommodatie huren, bijvoorbeeld door verandering in uw gezinssituatie, werkomstandigheden, verkoop of het verbouwen van uw woning?

De Suitelodges op Park Gooilanden lenen zich hier een uistekend voor. Op Park Gooilanden kunt u voor een week maar ook voor meerdere maanden een Suitelodge reserveren. De Suitelodges bevinden zich op een centrale locatie nabij Hilversum, Haarlem en Amsterdam.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.