Aangepaste vakantiewoningen

Aangepaste vakantiewoningen

Voor een heerlijke vakantie waarbij de vakantiewoning speciaal is aangepast voor gasten met beperkte mobiliteit, hoef je niet ver te zoeken. Dutchen biedt een aantal luxe aangepaste vakantiewoningen aan op verschillende locaties in Nederland. Kies voor een aangepaste vakantiewoning met slaapkamer en ruime badkamer op de begane grond of een vakantiewoning met een aangepaste badkamer. Of geniet van een overnachting in een van de boutique hotels van Dutchen.

1 2 3 4
Periode wissen
Filters wissen
beschikbare accommodaties >

Vind je ideale aangepaste vakantiewoning

Dutchen biedt op twee locaties vakantieparken aan waar je kunt kiezen voor een aangepaste vakantiewoning. Daarnaast hebben we een charmant boutique hotel met een luxe aangepaste kamer. 

 

Elk van de verblijven heeft een bijzondere ligging en zijn eigen karakteristieken. Om de ideale vakantiebestemming te vinden, lees je hier meer over deze accommodaties. Het park bevindt zich in Drenthe en het boutique hotel ligt in Bloemendaal. Als je wilt genieten van de rust in een natuurrijk gebied dan is Park De Zeegser Duinen in Drenthe hiervoor geschikt. Spreekt de kust je toch meer aan? Dan kun je bij Hotel Bleecker in het centrum van Bloemendaal overnachten. 

 

PARK DE ZEEGSER DUINEN

De Suitelodges op Park De Zeegser Duinen liggen midden in Nationaal Park de Drentsche Aa. Deze luxe vakantiewoningen hebben een woonkamer waar veel licht naar binnen valt en beschikken over een ruim terras met een barbecue/vuurplaats. Een van de 4-persoons Suitelodges is een aangepaste vakantiewoning en beschikt over een aangepaste badkamer.

 

HOTEL BLEECKER

Hotel Bleecker is een klein boutique hotel in het centrum van Bloemendaal. Dankzij de unieke ligging zijn Haarlem en Amsterdam makkelijk bereikbaar. Bovendien beschikt dit kleine boutique hotel over een brasserie waar je kunt ontbijten of lunchen. Eén van de hotelkamers, de Bleecker Comfort Room, is aangepast waardoor deze geschikt is voor mindervaliden.