Aangepaste vakantiewoningen

Aangepaste vakantiewoningen

Voor een heerlijke vakantie waarbij de vakantiewoning speciaal is aangepast voor mindervalide gasten, hoeft u niet ver te zoeken. Dutchen biedt een aantal luxe aangepaste vakantiewoningen aan op verschillende locaties in Nederland. Kies voor een aangepaste vakantiewoning met slaapkamer en ruime badkamer op de begane grond of een vakantiewoning met een aangepaste badkamer. Of geniet van een overnachting in een van de hotels van DutchenSuites.

1 2 3 4
Periode wissen
Filters wissen
beschikbare accommodaties >

Vind uw ideale aangepaste vakantiewoning

Dutchen biedt op drie locaties vakantieparken aan waar u kunt kiezen voor een aangepaste vakantiewoning. Elk van deze parken heeft zijn eigen ligging en zijn eigen karakteristieken. Om uw ideale vakantiebestemming te vinden, leest u hier meer over deze parken. De parken bevinden zich in Lauwersoog, in Drenthe en op Texel. De Baayvilla’s in Lauwersoog bevinden zich aan het Lauwersmeer. Als u wilt genieten van de rust in een natuurrijk gebied dan is Park De Zeegser Duinen in Drenthe hiervoor geschikt. Spreekt de kust u toch meer aan? Dan is Villa Duyncoogh op Texel de perfecte keus. Wilt u liever in het centrum van Bloemendaal overnachten, maar wel genieten van luxe? Dan is Hotel Bleecker in Bloemendaal een goede keus.

 

Baayvilla’s in Lauwersoog

De Baayvilla’s liggen direct aan het Lauwersmeer en bieden een mooi uitzicht over het water. De luxe villa’s beschikken over een eigen privé steiger en Baayvilla 12 is een aangepaste vakantiewoning, speciaal geschikt voor mindervaliden.

 

Park De Zeegser Duinen

De Suitelodges op Park De Zeegser Duinen bevinden zich midden in Nationaalpark de Drentse Aa. Deze luxe vakantiewoningen hebben een woonkamer waar veel licht naar binnen valt en beschikken over een ruim terras met een barbecue/vuurplaats. Een van de 4 persoons Suitelodges is een aangepaste vakantiewoning en beschikt over een speciaal aangepaste badkamer.

 

Op Texel: Villa Duyncoogh

Villa Duyncoogh is een ruim, luxe en vrijstaand vakantiehuis dat geschikt is voor 14 tot 20 personen. Tijdens uw verblijf geniet u van de comfort en wellness die deze vakantievilla te bieden heeft. Bovendien zijn het strand en de zee op loopafstand als u een wandeling wil maken. In Villa Duyncoogh  zijn aanpassingen gedaan zodat de woning geschikt is voor mindervaliden. In ons blog  leest u over de ervaringen van Bas, rolstoelgebruiker, tijdens zijn verblijf in de villa.

 

Hotel Bleecker

Hotel Bleecker is een klein boutique hotel gelegen in het centrum van Bloemendaal. Dankzij de unieke ligging zijn Haarlem en Amsterdam makkelijk bereikbaar. Bovendien beschikt dit kleine boutique hotel over een brasserie waar het mogelijk is om te ontbijten of lunchen. En een van de hotelkamers, de Deluxe Room, is aangepast waardoor deze geschikt is voor mindervaliden.