Werken bij Dutchen - Puur, Fijn & Anders

Werken bij Dutchen - Puur, Fijn & Anders

Dutchen Bijzondere Vakantieverblijven is continu in beweging. Met een toegewijd team wordt enthousiast aan de ontwikkeling van de organisatie gewerkt. Onze kantoorlocatie in Haarlem, is het kloppende hart van Dutchen en hier bieden een inspirerende werkplek. We staan aan de vooravond van een enorme groeispurt waardoor we regelmatig uiteenlopende vacatures hebben om ons team te versterken. Op onze kantoorlocatie in Haarlem maar ook op één van onze vakantieparken door het hele land.

 

Dit is Dutchen

Dutchen heeft sinds 2010 een ruim aanbod aan luxe vakantiehuizen en villa's op bijzondere, kleinschalige vakantieparken langs de kust, op de Wadden en bij prachtige natuurgebieden. De unieke architectuur, moderne inrichting en vele extra's zoals een whirlpool, sauna of buitenkeuken maken onze vakantiehuizen tot bijzondere verblijven. 

 

Pas jij bij ons?

Dutchen collega’s typeren zich als doeners en zijn enthousiast, flexibel en gedreven. Werken bij Dutchen gaat volgens de Dutchen Way to WoW methodiek waarbij hostmanship, service en kwaliteit voor onze gasten, (potentiële) eigenaren, partners en niet te vergeten collega’s hoog in het vaandel staan.

 

Enthousiast geworden? Bekijk onze onderstaande vacatures en wie weet maak jij binnenkort deel uit van het Dutchen Team.