Werken bij Dutchen - Fijn, Puur & Anders

Werken bij Dutchen - Fijn, Puur & Anders

Dutchen heeft een ruim aanbod aan luxe vakantiehuizen en villa's op bijzondere, kleinschalige vakantieparken langs de kust, op de Wadden en bij prachtige natuurgebieden. De vakantiehuizen kenmerken zich door een bijzondere architectuur, moderne inrichting en vele extra's zoals een whirlpool, sauna of buitenkeuken bij de woning.

 

Dutchen is gestart in 2010 en staat aan de vooravond van een enorme groeispurt. Het hoofdkantoor, gevestigd in Haarlem, is een inspirerende locatie waar met een toegewijd team gewerkt wordt aan de ontwikkeling van de organisatie. Dutchen collega’s typeren zich als doeners en zijn enthousiast, flexibel en gedreven. Werken bij Dutchen gaat volgens de Dutchen Way to WoW methodiek waarbij hostmanship, service en kwaliteit voor onze gasten, (potentiële) eigenaren, partners en niet te vergeten collega’s hoog in het vaandel staan.

 

Enthousiast geworden? Bekijk onze onderstaande vacatures.

Uitgelichte vacatures

Uitgelichte vacatures

 

Customer support medewerker

Ben jij communicatief sterk en krijg je energie van het te woord staan van toekomstige gasten? Of het nu bij het vinden en reserveren van hun ideale vakantieverblijf is of bij het creëren van een WOW. Dan hebben wij op onze afdeling Customer support de allerleukste vacature!

Lees meer >

 

receptionist hotel bleecker/ hotel bloemendaal

Als receptionist(e) bied je een warm welkom en uitstekende service aan onze gasten. Met jouw kennis over de mogelijkheden in de omgeving weet je alle vragen van gasten uitstekend te beantwoorden.

Lees meer >