Vakantiehuis in Lauwersoog | Ontdek de omgeving

Vakantiehuis in Lauwersoog | Ontdek de omgeving

Een vakantiehuis in Lauwersoog is de ideale uitvalsbasis om de mooie, waterrijke omgeving te ontdekken. In Lauwersoog is er veel meer te doen dan je denkt: ontdek het ongerepte Nationaal Park Lauwersmeer met haar vele vogelsoorten en beleef het 'Dark Sky Park', waar het 's avonds nog écht donker wordt. Plan vanuit je vakantiehuis in Lauwersoog een dagje naar het waddeneiland Schiermonnikoog of vaar mee met een rescueboot en sta oog in oog met zeehonden op de zandbanken. Ook een dagje Groningen mag niet ontbreken aan je verblijf.

Op vakantie in Lauwersoog

Op vakantie in Lauwersoog

 

Bij Baayvilla’s beleef je een heerlijke vakantie in Lauwersoog. Je vakantiehuis bevindt zich direct aan het Lauwersmeer met een schitterend uitzicht over het water. Via je eigen zwemsteiger voor de deur kun je de omgeving ontdekken op een SUP-board. Maak schitterende fiets- en wandeltochten door Nationaal Park Lauwermeer of neem de boot voor een dagje Schiermonnikoog. Je vindt veel activiteiten en bezienswaardigheden op een korte rijafstand, kinderen zullen zich niet snel vervelen.

 

Vakantiepark Baayvilla’s bestaat uit 12 luxe vakantiehuizen waarvan vele met een eigen whirlpool op het terras. Geniet van het weidse uitzicht en de prachtige zonsondergang over het Lauwersmeer bij het knisperende haardvuur van de buitenhaard. Bij Baayvilla’s ben je echt even helemaal weg.