Texel: heerlijk ver weg in eigen land

Texel: heerlijk ver weg in eigen land

Texel is een heerlijke plek voor een vakantie in eigen land. Of je er nou een weekend of twee weken verblijft, Texel blijft verrassen. Het eiland heeft veel te bieden; er is elk seizoen wel iets te beleven. In de koudere maanden kun je hier heerlijk uitwaaien langs het strand en eindeloze wandelingen maken door de bossen. De lente is de perfecte tijd voor mooie fietstochten. De zomers in Texel zijn gezellig. Bezoek de verschillende leuke dorpjes en geniet van de stranden. Dat wordt op en top genieten op dit heerlijke Waddeneiland.

 

Dutchen biedt verschillende luxe vakantiehuizen aan op het eiland waar je met je familie of vrienden kunt genieten van alles wat Texel te bieden heeft! Hieronder vind je het aanbod.

 

1 2 3 4
Periode wissen
Filters wissen
beschikbare accommodaties >

Texel: wat gaan we vandaag doen?

Op Texel is altijd iets te doen. U kunt heerlijk shoppen in een van de gezellige dorpjes. In de “hoofdstad” van Texel, Den Burg, kunt u urenlang rondslenteren langs de winkeltjes en op de markt, die elke maandagochtend plaatsvindt. Ook in De Koog kunt u heerlijk shoppen naar strandbenodigdheden en meer – en uiteraard mag een bezoek aan een van de fijne terrasjes niet ontbreken!

 

Sportief op Texel

Ook voor een actieve vakantie is Texel een toplocatie. U kunt prachtige wandel- en fietstochten maken over het eiland en ook een tocht op een paard behoort tot de mogelijkheden. Ook voor surfers en zeilers heeft Texel genoeg te bieden: Olympisch kampioen Dorian van Rijsselberghe is hier geboren en heeft hier leren surfen! Texel heeft twee surfscholen en een zeilschool, waar u ook kunt leren zeilen met een catamaran.