Texel: heerlijk ver weg in eigen land

Texel: heerlijk ver weg in eigen land

Texel is een heerlijke plek voor een vakantie in eigen land. Of u er nou een weekend of twee weken verblijft: Texel blijft verrassen. Dutchen biedt verschillende luxe vakantiehuizen aan op het eiland, van gezellige 6-persoons villa’s tot een groot 14-persoons vakantiehuis waar u met uw familie of vrienden kunt genieten van Texel!

 

1 2 3 4
Periode wissen
Filters wissen
beschikbare accommodaties >

Texel: wat gaan we vandaag doen?

Op Texel is altijd iets te doen. U kunt heerlijk shoppen in een van de gezellige dorpjes. In de “hoofdstad” van Texel, Den Burg, kunt u urenlang rondslenteren langs de winkeltjes en op de markt, die elke maandagochtend plaatsvindt. Ook in De Koog kunt u heerlijk shoppen naar strandbenodigdheden en meer – en uiteraard mag een bezoek aan een van de fijne terrasjes niet ontbreken!

 

Sportief op Texel

Ook voor een actieve vakantie is Texel een toplocatie. U kunt prachtige wandel- en fietstochten maken over het eiland en ook een tocht op een paard behoort tot de mogelijkheden. Ook voor surfers en zeilers heeft Texel genoeg te bieden: Olympisch kampioen Dorian van Rijsselberghe is hier geboren en heeft hier leren surfen! Texel heeft twee surfscholen en een zeilschool, waar u ook kunt leren zeilen met een catamaran.