Texel Kaap Noord
Texel
Strand Texel
Vuurtoren Texel

Texel: heerlijk ver weg in eigen land

Texel is een heerlijke plek voor een vakantie in eigen land. Of u er nou een weekend of twee weken verblijft: Texel blijft verrassen. Dutchen biedt verschillende luxe vakantiehuizen aan op het eiland, van gezellige 6-persoons villa’s tot een groot 14-persoons vakantiehuis waar u met uw familie of vrienden kunt genieten van Texel!

 

Filter
3 accommodaties gevonden
foto's kaart
9
Texel: 8-persoons villa met sauna & jacuzzi

Duynzoom 4 whirlpool & sauna

Duynzoom, Texel

Ultra luxe 8-persoonsvilla met ruime, beschutte tuin voorzien van eigen jacuzzi, buitendouche, buitenkeuken en buitenhaard. Bij slecht weer kunt u ontspannen in de whirlpool en Finse sauna.

9.1
14-persoons villa Duyncoogh

Villa Duyncoogh whirlpool & sauna

Duyncoogh, Texel

Luxe 8- tot 14- persoons vrijstaand vakantiehuis op Texel, nabij bos, duinen, strand en zee én op loopafstand van het dorp De Koog. De luxe woning bestaat uit maar liefst 7 slaapkamers en 7 badkamers en is uitgerust met een heerlijke Finse opgietsauna en een jacuzzi in de tuin.

8.6
Texel: 8-persoons villa met sauna

Duynzoom 3 sauna

Duynzoom, Texel

Riante 8-persoons villa met 4 slaapkamers, 4 badkamers en een Finse sauna. De villa beschikt over een ruime tuin met veel privacy en een knusse houthaard.

Texel: wat gaan we vandaag doen?

Op Texel is altijd iets te doen. U kunt heerlijk shoppen in een van de gezellige dorpjes. In de “hoofdstad” van Texel, Den Burg, kunt u urenlang rondslenteren langs de winkeltjes en op de markt, die elke maandagochtend plaatsvindt. Ook in De Koog kunt u heerlijk shoppen naar strandbenodigdheden en meer – en uiteraard mag een bezoek aan een van de fijne terrasjes niet ontbreken!

 

Sportief op Texel

Ook voor een actieve vakantie is Texel een toplocatie. U kunt prachtige wandel- en fietstochten maken over het eiland en ook een tocht op een paard behoort tot de mogelijkheden. Ook voor surfers en zeilers heeft Texel genoeg te bieden: Olympisch kampioen Dorian van Rijsselberghe is hier geboren en heeft hier leren surfen! Texel heeft twee surfscholen en een zeilschool, waar u ook kunt leren zeilen met een catamaran.