Dutchen_SchoorlseDuinen
Dutchen_kust
Dutchen_gevoel

Over Dutchen

Dutchen biedt u luxe vakantiehuizen en villa's op bijzondere, kleinschalige vakantieparken langs de kust, op de Wadden en bij prachtige natuurgebieden. We zijn in 2010 gestart en zijn daarom een bedrijf volop in ontwikkeling. We werken hard aan een uitgebreid aanbod van droomvakantiehuizen.

Onze filosofie

We zijn er van overtuigd dat wanneer u aan een korte of langere vakantie toe bent, u niet alleen weg van huis wilt zijn, maar dat u ook een comfortabel 'tweede thuis' als accommodatie wenst. We beperken ons aanbod daarom tot luxe vakantiehuizen en villa's van hoge kwaliteit en bieden een uitstekende service.

Onze service

Onze service houdt niet op bij het reserveren van uw vakantiehuis, hier begint het eigenlijk pas!

Tijdens uw verblijf bieden we u optimaal comfort; we inspecteren onze vakantiehuizen zelf op reinheid, we dragen zorg voor een uitstekende kwaliteit van het beddenlinnen en u kunt ons altijd aanspreken op eventuele onvolkomenheden. Service zoals het een hotel betaamt.

Om uw verblijf meer dan aangenaam te maken, biedt Dutchen allerlei extra's zoals fietsverhuur, een uitgebreid wijnassortiment en zelfs een chef-kok aan huis. We zijn u graag van dienst.

Vacatures bij Dutchen

Dutchen is een jonge, snel groeiende en dynamische organisatie en we hebben regelmatig vacatures binnen ons bedrijf. 

 

Bekijk de huidige vacatures >

Dutchen magazine

Bent u geïnteresseerd in een vakantie bij Dutchen en wilt u hierover graag meer lezen?

Het Dutchen magazine geeft u uitgebreide informatie over onze vakantieparken en nieuwe projecten.

We sturen het magazine graag kosteloos naar uw huisadres.

 

Nu aanvragen >

 

     

        

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Een goed resultaat ontstaat door op langere termijn te investeren in kwaliteit; dit sluit aan bij de bedrijfsfilosofie van Dutchen.

Dutchen draagt op verschillende wijzen bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Lees meer >

Veilig, transparant en betaalgemak

We vinden het belangrijk dat uw online reservering veilig en gemakkelijk verloopt. Om dit te waarborgen worden al uw gegevens versleuteld verzonden d.m.v. een SSL certificaat en uw betalingen geschieden veilig via iDEAL. We zijn aangesloten bij de Stichting Webshop keurmerk, een onafhankelijk stichting die toezicht houdt op online winkels en diensten.