Vakantiehuis in Loosdrecht | Ontdek de omgeving

Vakantiehuis in Loosdrecht | Ontdek de omgeving

Een vakantiehuis in Loosdrecht is de ideale uitvalsbasis om de mooie omgeving te ontdekken. In Loosdrecht is er meer te doen dan je denkt: ga met de fiets op pad in de ongerepte natuur of huur een elektrische sloep en vaar naar de mooiste plekjes van de Loosdrechtse Plassen. Vanuit je vakantiehuis in Loosdrecht zijn er veel interessante musea te bezoeken waar je alles kunt leren over de rijke geschiedenis van het gebied. In steden als Amsterdam en Utrecht geniet je van gezellige winkelstraten en uitstekende restaurants.

Op vakantie in Loosdrecht

Op vakantie in Loosdrecht

 

Suitelodges Gooilanden is dé plek voor een heerlijke vakantie in Loosdrecht. Je vakantiehuis bevindt zich op een centrale locatie waar je vanuit de voordeur binnen enkele minuten kunt genieten van rust en ruimte in de prachtige natuur en op het water. Maak een mooie fietstocht en combineer dit met de fietsboot voor een hop-on hop-off vaarverbinding tussen de fietsknooppunten. Huur een elektrische sloep en verken de Loosdrechtse Plassen op een mooie, zonnige dag. Je vindt veel activiteiten en bezienswaardigheden op een korte rijafstand, kinderen zullen zich niet snel vervelen. 

 

Vakantiepark Suitelodges Gooilanden is royaal opgezet; je vakantiehuis biedt alle comfort en beschikt over standaard wellness voorzieningen zoals een Finse Sauna en/ of whirlpool in de tuin.