Arrangementen Wildlands
Arrangementen
Arrangement Waterlelie

Arrangementen

Arrangementen

In Drenthe is er voor iedereen volop te doen en beleven. Van één van de meest populaire dierentuinen van de wereld tot golfen in de natuur of relaxen bij de Waterlelie - één van de mooiste wellness resorts in Drenthe. 

Om je verblijf bij Park de Zeegser Duinen te verrijken met nog meer onvergetelijke momenten, kun je kiezen uit één van de speciale arrangementen en activiteiten.

 

Hulp nodig bij het reserveren van de gewenste data en bijhorend arrangement? Neem gerust contact met ons op.

Wellness package

Wellness De Waterlelie

Wellness package

 

Park de Zeegser Duinengelegen in het prachtige Drentsche Aa, is een bestemming om tot rust te komen. Met ons speciale Wellness arrangement wordt dit gevoel nog eens extra versterkt.

 

Het arrangement bestaat uit een verblijf in een luxe accommodatie op Park Zeegser Duinen inclusief toegang tot Wellness resort de Waterlelie.

Bekijk voor meer informatie over de verschillende faciliteiten de website de Waterlelie

 

Het arrangement is inclusief entree tot de Waterlelie voor jou en je reisgezelschap. In de boekingsbevestiging zullen er speciale codes gecommuniceerd worden, welke je kunt gebruiken om een reservering bij de Waterlelie te maken.

 

Boek hier je verblijf en Wellness arrangement. 

 

*Het arrangement is exclusief transport naar de Waterlelie, eventuele restaurantkosten, extra behandelingen en een tijdelijke energietoeslag van € 3,00 per persoon. Het arrangement is non-refundable. 

 

Wellness De Waterlelie

Wildlands Park

WILDLANDS Nortica IJsberenbaai

Wildlands Park

Op zoek naar een leuke activiteit met de kinderen of met de gehele familie? Op 40 minuten rijden vanaf Park de Zeegser Duinen ligt het unieke dierenpark WILDLANDS Emmen. In het dierenpark kun je meer dan 250 diersoorten ontdekken. Ontdek de jungle per boot of te voet en maak kennis met de olifantenfamilie. Spot neushoorns en giraffen van heel dichtbij tijdens je trucksafari over de savanne. Bezoek het nieuwe beververblijf, ga op poolexpeditie en sta oog in oog met ijsberen en pinguïns. Bekijk het dagprogramma hier.  

 

Boek een verblijf bij Park de Zeegser Duinen en maak via Mijn Dutchen gebruik van ons speciale entreetarief voor WILDLANDS Emmen*!

*Wildlands kaarten worden op basis van beschikbaarheid geboekt & toegang vindt standaard op de tweede dag van de reservering plaats. 

 

**Alle fotos copyrights WILDLANDS.

WILDLANDS Nortica IJsberenbaai