Naut

Waterlodges Naut

Waterlodges Naut

’s Ochtends wakker worden, de deuren openslaan en heerlijk genieten met een kopje koffie aan de rand van het water. Jouw boot ligt aan de steiger en terwijl je geniet van de opkomende zon, wordt buiten op tafel het ontbijt klaar gezet.

Je bent bij Waterlodges Naut, prachtig gelegen in de Zeeuwse Delta. Modern, comfortabel en relaxt: deze enorm gewilde locatie is dé plek om samen met jouw gezin of vrienden te genieten van een vakantie aan het water.

Volop mogelijkheden voor watersportliefhebbers

 

De waterlodges van Park Naut worden ontwikkeld op ruim opgezette kavels met een grote tuin grenzend aan het water. Door de grote openslaande deuren worden binnen en buiten één geheel. De luxe afwerking van de lodges en het schitterende interieur zorgt er voor dat jij je heerlijk kan laten onderdompelen in de luxe van een Dutchen ‘villa’.

 

Zowel het veelzijdige Zeeland als het schiereiland Goeree-Overflakkee hebben als toeristische trekpleister bijzonder veel te bieden. In steden als Middelburg, Goes en Domburg kun jij je culinair laten verwennen of lekker een dagje shoppen en ook dorpen als Veere, Zierikzee en Oude-Tonge zijn leuke plekken met mooie oude pleinen en gezellige restaurants en terrassen. 

Echter, dé reden om vakantie te vieren in dit prachtige gebied is het altijd aanwezige water. De meren, rivieren en stranden bieden ongeëvenaarde mogelijkheden voor watersportliefhebbers en ruimte voor ontspanning, terwijl vis en schaal- en schelpdieren in de Zeeuwe keuken niet te missen zijn. Waterlodges Naut is een fantastische plek om alle natuurschoon te ontdekken.

 

Geniet tijdens een fietstocht van prachtige vergezichten in de polders en laat je verassen door de meest prachtige kleurpaletten die het te bieden heeft. Wandel langs de schorren en slikken en langs het Grevelingenmeer. Wist jij dat je hier zomaar tegen een groep flamingo’s aan kunt lopen? Of pak jouw picknicktas en zoek een mooie plek bij de duinen van Ouddorp om hier met de familie te genieten van de overweldigende natuur. Goeree-Overflakkee biedt volop mogelijkheden te recreëren in een prachtig landschap.

 

Park Naut is momenteel in ontwikkeling.