mute
Yoga

Mute challenge

Wanneer heb je voor het laatst tijd voor jezelf genomen? Tijd voor de echt belangrijke dingen in het leven zoals je gezondheid, voldoende beweging, lekker eten en ontspanning. De kans is groot dat het veel te lang geleden is.

Met de toenemende behoefte om te ontspannen aan het drukke leven bieden we met onze eigentijdse villa’s en lodges op prachtige natuurlocaties de perfecte basis voor een slow travel vakantie. Wanneer heb je voor het laatst tijd voor jezelf genomen? Tijd voor de echt belangrijke dingen in het leven zoals je gezondheid, voldoende beweging, lekker eten en ontspanning. De kans is groot dat het veel te lang geleden is.

 

Slow travel

Dutchen nodigt je dit jaar uit om mee te doen aan de MUTE challenge. Zet je telefoon uit tijdens je verblijf in een Dutchen huis en doe mee aan een digital detox.

De accommodaties van Dutchen, omringd door schitterende natuur, bieden comfort en luxe voorzieningen zodat jij je helemaal op jezelf en je reismaatje kunt focussen. Kom tot rust, verzorg lichaam en geest tijdens een wellness-sessie of geniet simpelweg bij het haardvuur. Laat je inspireren door de omgeving en ga creatief aan de slag. Kom weer in verbinding met de natuur tijdens een rondje hardlopen, wandelen of mountainbiken. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Deel je ervaring achteraf met de #DutchenMuteChallenge. Wij zien graag hoe je jouw verblijf 'on mute' ervaart.