Wellness spasereen
Wellness-spasereen

Wellness Upgrade

Boek een dag wellness bij Thermen Maarssen

 

Combineer het comfort van een verblijf in Suitelodges Gooilanden met de ontspanning van een bezoek aan Thermen Maarssen in Maarssen, op 25 min rijden van de Suitelodges.

Thermen Maarssen biedt niet alleen een serene wellnesservaring, maar voegt daar ook een extra vleugje prachtige natuur aan toe dankzij zijn idyllische locatie aan de Maarsseveense Plassen. Terwijl je geniet van de spa faciliteiten zoals binnen- en buitenzwembaden, sauna's en ontspanningsruimtes, word je getrakteerd op een adembenemend panorama van de Maarsseveense Plassen.

 

Het uitzicht op het kalme water en de weidse horizon draagt bij aan de rustige atmosfeer van de spa, waardoor je als bezoeker wordt ondergedompeld in een wereld van luxe en welzijn. Of je nu ontspant op een van de terrassen met uitzicht op het meer of geniet van een behandeling met het rustgevende geluid van kabbelend water op de achtergrond, Thermen Maarssen biedt het perfecte setting voor een onvergetelijke spa dag waar wellness en natuurlijke pracht hand in hand gaan.

 

RESERVEER JE VERBLIJF EN UPGRADE > 

Actievoorwaarden

* Het arrangement is (bijboekartikel) te boeken vanaf 15 november 2023. 

* Het tarief is geldig doordeweeks en in het weekend.