WINTER Marshmallow
Winter Chocomel
Winter Schoorl

Winterpakket

De gezellige wintertijd is aangebroken! 

 

Nu het buiten kouder en donkerder wordt, is het fijn om het binnen gezellig te maken. Ook in je vakantiewoning wil je een warme sfeer in huis. Na een lange wandeling in de natuur is het prettig thuiskomen in je luxe vakantievilla waar je heerlijk kunt cocoonen. Kruip onder een dekentje op de bank met een warme kop choco in de hand en staar ontspannend in het vuur. Laat de winter maar komen! 

 

      

 

 

PROMOTIE: Winterpakket

Reserveer nu een winters verblijf tussen 1 december 2022 en 28 februari 2023 en ontvang een heerlijk winterpakket ter waarde van € 35,- cadeau. Het pakket bestaat uit een fijn Dutchen fleecedeken, warme chocolademelkmarshmallows & hout voor de vuurkorf*.

*Vakantiehuizen zonder buitenfaciliteiten zoals een vuurkorf, ontvangen producten voor binnenshuis in het pakket. 

 

Hoe werkt het?

Voer bij het maken van de reservering de actiecode 'COSYDUTCHEN' in het veld 'Opmerkingen'. Je vindt dit veld onderaan de pagina waar je de persoonsgegevens toevoegt aan de reservering. We zorgen dan dat het winterpakket voor je klaar staat bij aankomst.

 

RESERVEER EN ONTVANG EEN WINTERPAKKET >

 

Actievoorwaarden:

* Geldig bij een minimum verblijf van 3 nachten in één van onze parken. 

* Alleen geldig bij nieuwe reserveringen gemaakt voor een verblijf tussen 1 december 2022 en 28 februari 2023. (Niet geldig bij reeds bestaande reserveringen in de genoemde periode, mogelijk bij te boeken op locatie tegen betaling)

* Deze actie geldt niet voor onze hotels.

* Niet geldig in combinatie met andere acties, niet inwisselbaar voor geld.