Thuiswerken in een vakantiehuis

Thuiswerken in een vakantiehuis

Thuiswerken kan overal. Dus waarom niet in een vakantiehuis? De pandemie leerden ons dat werken vanuit elke plek kan. Steeds meer mensen werken daarom af en toe ‘thuis’ vanuit een vakantiehuis. Zo combineer je werken met een break. Een andere omgeving doet altijd goed. 


Dutchen biedt diverse vakantieparken waar je in alle rust kunt thuiswerken in een vakantiehuis. Je zult zien dat je volop geïnspireerd wordt door de mooie omgeving van de vakantieparken van Dutchen. Alle vakantiehuizen beschikken over een goede WiFi verbinding en zijn van alle gemakken voorzien, net als thuis (of zelfs nog luxer). Bekijk onderstaande mogelijkheden of neem contact met ons op, we helpen je graag in de keuze voor een passende werkomgeving.

 

WERKEN IN EEN VAKANTIEHUIS IN NEDERLAND

WERKEN IN EEN VAKANTIEHUIS IN NEDERLAND

Je hoeft niet naar het buitenland om geïnspireerd te raken. Een andere werkomgeving doet wonderen. Ga bijvoorbeeld naar een vakantiehuis op de Wadden om daar vakantie met werken te combineren. Na het thuiswerken in je vakantiehuis kun je genieten van alles wat de Waddeneilanden te bieden hebben. Maak lange strandwandelingen of bezoek een leuk dorpje. Zo combineer je werken met plezier.

 

EFFICIËNT GENIETEN VAN ELKAAR

Thuiswerken vanuit een vakantiehuis is bijvoorbeeld een heel goed idee in de kindervakantie. Zo kunnen de kinderen volop vakantievieren en kun jij (gedeeltelijk) werken. Of lijkt het je wel leuk om meer tijd met vrienden door te brengen maar komt dat er door het werk nooit van? Samen op werkvakantie geeft je de mogelijkheid om na het werk tijd met elkaar door te brengen. Begin de dag met een gezamenlijke wandeling in het bos of langs het strand. Lunchen en dineren doe je samen en ’s avonds geniet je met elkaar van het fijne luxe vakantiehuis. 

 

WERKEN EN WELLNESS 

De vakantiehuizen van Dutchen zijn standaard luxe en comfortabel. Veel huizen hebben eigen wellnessfaciliteiten, zoals een sauna, hottub of whirlpool. Wat denk je ervan om na het werk nog even te ontspannen in de hottub van je eigen vakantiehuis? Dat wordt op en top genieten van thuiswerken in een vakantiehuis!

 

WORKATION BIJ DUTCHEN

De Dutchen parken bieden niet alleen de perfecte uitvalsbasis voor een weekend of een weekje weg maar onze huizen zijn ook ideaal om vanuit te werken. Met een werkvakantie kun je werk en plezier combineren. De Dutchen vakantieparken zijn gelegen op unieke locaties; aan de kust, op de Wadden of bij prachtige natuur. Het is het hele jaar door fijn om te genieten van het buitenleven en na het werk je hoofd leeg te maken. Fiets of wandel door de natuur en geniet vervolgens, na een dag werken, lekker van je fijne luxe vakantiehuis.