Vakantiehuis 14 personen

Vakantiehuis 14 personen

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor 14 personen? Dutchen biedt hiervoor diverse mogelijkheden. Bekijk hieronder het aanbod van grote vakantiehuizen.

1 2 3 4
Periode wissen
Filters wissen
beschikbare accommodaties >

Vakantiehuis 14 personen

In het aanbod van Dutchen vindt u momenteel twee riante vakantiehuizen voor 14 personen. Duyncoogh op Texel is een ruime, alleenstaande, luxe vakantievilla. Wilgenhaege bevindt zich in Gelderland, Hellendoorn. Hof van Salland beschikt over vier riante, alleenstaande en luxe vakantievilla's waar u optimaal kunt genieten van de rust, luxe en het comfort om u heen.

 

Villa Duyncoogh, vakantiehuis 14 personen

Voor een modern vakantiehuis voor 14 personen bent u bij Villa Duyncoogh op Texel aan het juiste adres. Villa Duyncoogh is uitgerust met maar liefst 7 slaapkamers, 7 badkamers, een eigen jacuzzi en een Finse sauna. Een perfecte groepsaccommodatie voor een vakantie met vrienden, familie of collega's. Ook huisdieren zijn toegestaan in dit vakantiehuis voor 14 personen.

 

 

Wilgenhaege, vakantiehuis 14 personen

Wilgenhaege is een riant vakantiehuis voor 14 personen gelegen op vakantiepark Hof van Salland nabij Hellendoorn. Villa Wilgenhaege beschikt over een compleet ingerichte keuken, meerdere badkamers en een heerlijke tuin waar u volop kunt genieten van het buitenleven en de rustige omgeving. Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan.