Vakantiehuis in Drenthe | Ontdek de omgeving

Vakantiehuis in Drenthe | Ontdek de omgeving

Een vakantiehuis in Drenthe is de ideale uitvalsbasis om de mooie omgeving te ontdekken. In Drenthe is er meer te doen dan je denkt: ga op pad in de ongerepte natuur van Nationaal park de Drentsche Aa of trotseer rivier de Hunze tijdens een kanotocht langs unieke, authentieke esdorpen. Met de kinderen spot je de Big Five van de Hunebedden in de omgeving of begeef je je tussen de boomtoppen in één van de klimparken. Vanuit je vakantiehuis in Drenthe zijn er ook veel interessante musea te bezoeken waar je alles kunt leren over de rijke geschiedenis van het gebied. In steden als Groningen en Assen geniet je van gezellige winkelstraten en uitstekende restaurants.

Op vakantie in Drenthe

Op vakantie in Drenthe

 

Park de Zeegser Duinen is dé plek voor een heerlijke vakantie in Drenthe. Je vakantiehuis bevindt zich midden in Nationaalpark de Drentsche Aa waar je vanuit de voordeur binnen enkele minuten kunt genieten van rust en ruimte in de prachtige natuur. Wandel door weidse heidevelden, zandverstuivingen en beekdalen en stop bij natuurlijke (zwem) meertjes om uit te rusten en op te frissen. Je vindt veel activiteiten en bezienswaardigheden op een korte rijafstand, kinderen zullen zich niet snel vervelen. 

 

Park de Zeegser Duinen is royaal opgezet; je vakantiehuis beschikt over een ruime tuin waar kinderen heerlijk kunnen ravotten terwijl je geniet van een goed glas wijn bij de buitenhaard. Eén met de natuur, dit gevoel krijg je hier gelijk.