VAKANTIEHUIS MET KINDEREN IN NEDERLAND

VAKANTIEHUIS MET KINDEREN IN NEDERLAND

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Nederland om met je kinderen te verblijven? Dutchen Bijzondere Vakantieverblijven heeft een ruim aanbod aan vakantiehuizen op verschillende vakantieparken door het hele land. De vakantieparken zijn kleinschalig en kindvriendelijk. Ga je op vakantie in een vakantiehuis met je kinderen, dan is het belangrijk dat iedereen op en top kan genieten. Dat jij je heerlijk kan ontspannen en dat de kinderen zich vermaken.

 

Al onze vakantiehuizen liggen in een unieke omgeving: nabij strand, water of prachtige natuur. De kinderen kunnen hier lekker ravotten, ontdekken en plezier maken en er zijn allerlei leuke activiteiten in de omgeving te beleven. ’s Avonds, als de kinderen slapen, geniet jij van de luxe en comfort in je fijne vakantiehuis. Misschien kies je wel voor een vakantiewoning met privé wellnessfaciliteiten, zoals een sauna of Jacuzzi®. Een goed idee om er even tussenuit te gaan in een vakantiehuis met de kinderen in Nederland

 

1 2 3 4

Geen zoekresultaat? Wis uw filters of selecteer een andere datum.
Periode wissen
Filters wissen
beschikbare accommodaties >

KINDVRIENDELIJKE VAKANTIEWONING

Onze kindvriendelijke vakantiehuizen voor 4 tot 8 personen hebben een riante tuin waar de kinderen prettig kunnen spelen. Voor de allerkleinsten plaatsen we graag een traphekje, kinderstoel, kinderbedje of kinderservies in het vakantiehuis. Met de kinderen op vakantie wordt zo een ontspannen ervaring. 

 

Bij de vakantieparken van Dutchen vind je geen animatieteam of grote speeltuinen. In de prachtige natuur rond de vakantieparken is genoeg te doen om de fantasie van de kinderen de vrije loop te laten en te genieten van het buiten zijn. Ook is er een scala aan mogelijkheden om activiteiten in de omgeving van de parken te ondernemen.  

 

VAKANTIEHUIS MET KINDEREN IN ALLE LEEFTIJDEN

Een vakantie is pas echt vakantie wanneer alles goed geregeld is en je geen zorgen hebt. Vooral met (kleine)kinderen is het belangrijk dat in het vakantiehuis alles aanwezig is wat nodig is voor de kleintjes. Wat moet mee op vakantie en wat kan je thuislaten? Een kinderbedje, kinderstoel, traphekje of box kun je bij de reservering bijboeken. Je kan jouw vakantiehuis instellen op jouw gezin en de vakantie kan beginnen. 

 

Grotere kinderen genieten van de vrijheid in en om het vakantiehuis. De parken zijn kleinschalig met een intieme sfeer. Perfect voor kinderen om buiten te spelen en (zelf) op ontdekking te gaan. 

 

ACTIVITEITEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN

Met je kersverse gezinnetje op vakantie? De omgeving leent zich uitstekend om er op uit te gaan en te wandelen met de kinderwagen. Grotere kinderen kunnen genieten van het buitenleven. Spelen, bomen klimmen of (leren) fietsen. Rennen, onderzoeken en hutten bouwen. In elk seizoen is de natuur op z’n mooist. In de herfst is het prachtig in de bossen. De kinderen vinden het leuk om souvenirs uit het bos te rapen; kastanjes, dennenappels, eikels. Ze liggen voor het oppakken op de grond. Staatsbosbeheer organiseert op verschillende plekken leuke activiteiten voor de hele familie. Speciaal voor kinderen zijn er geregeld activiteiten in een bepaald thema, afhankelijk van het seizoen. Op veel plaatsen in het land is er een kabouterpad om te volgen. Een leuke speurtocht voor kinderen van 3 tot 7 jaar in de natuur. Ook voor grotere kinderen is er van alles te beleven. 

 

Met water maak je de meeste kinderen blij. Zwemmen in de natuur of in een zwembad, de vakantie is hét moment voor waterpret. Misschien is een vakantiehuis met de kinderen aan zee wel iets voor jou. Dutchen heeft een ruim aanbod van vakantiehuizen aan de kust. De vakantieparken van Dutchen hebben zelf geen zwembad maar in de buurt is er altijd wel een zwembad om te bezoeken. 

 

Bij de vakantieparken van Dutchen kun je op en top het buitenleven beleven, genieten van privé wellness in je vakantiehuis, met de kinderen tijd doorbrengen en optimaal ontspannen. Hieronder vind je ons kindvriendelijke aanbod voor een heerlijke vakantie met je gezin.