Vakantiehuis op Texel | Ontdek de omgeving

Vakantiehuis op Texel | Ontdek de omgeving

Een vakantiehuis op Texel is de ideale uitvalsbasis om de mooie omgeving te ontdekken. Op Texel is er meer te doen dan je denkt: ga op pad in de ongerepte natuur van Nationaal Park Duinen van Texel of verbaas je over uitgestrekte zandvlakten tijdens een bijzondere wadlooptocht. Met de kinderen spot je zeehonden in de Waddenzee en beleef je vroegere tijden in het Erfgoedmuseum. Vanuit je vakantiehuis op Texel zijn er ook veel leuke activiteiten te doen. In dorpen als De Koog en Den Burg geniet je van gezellige winkelstraten en uitstekende restaurants.

Vakantie op Texel

Vakantie op Texel

 

Park Duynzoom is dé plek voor een heerlijke vakantie op de Wadden. Je vakantiehuis bevindt zich vlakbij het dorp De Koog, op enkele minuten afstand van prachtige natuur en rustige, brede zandstranden. Wandel door bloeiende heidevelden en duinvalleien of fiets naar de vuurtoren voor een heerlijke lunch aan zee. Je vindt veel activiteiten en bezienswaardigheden op een korte rijafstand, kinderen zullen zich niet snel vervelen. 

 

Park Duynzoom is heel kleinschalig opgezet; je villa beschikt over een ruime tuin met veel privacy waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Ook vind je volop eigen wellnessfaciliteiten zoals een Finse sauna of whirlpool in de tuin. Je krijgt hier het echte Waddengevoel.