Stranden bij Uitgeest

Stranden

Stranden

Wil je tijdens je verblijf op Erfgoedpark De Hoop graag ontspannen op het strand en heerlijk zwemmen in de Noordzee? Door de centrale ligging van Uitgeest zijn veel stranden in de omgeving goed bereikbaar. 

Naar zee

Dutchen website_Over Dutchen_Dutchen magazine

Naar zee

 

Met de auto rij je vanaf Erfgoedpark De Hoop binnen een kwartier naar het strand van Castricum aan Zee. Je kunt hier betaald parkeren op het grote parkeerterrein en er zijn ook enkele laadpunten voor elektrische auto’s. Het strand is tevens goed te bereiken met de fiets, je fietst er in zo’n 35 minuten naartoe. Fiets ook eens naar het 'stille strand' van Castricum, hier kun je in alle rust van het strand en de natuur genieten.

 

Wijk aan Zee staat naast het breedste strand van Nederland ook bekend als één van de betere surfplekken van de Noordzee. Je rijdt er in ongeveer 20 minuten naartoe en je kunt gratis parkeren buiten het centrumgebied van Wijk aan Zee. Op de fiets bereik je het strand in ongeveer 45 minuten.


Egmond aan Zee is ook zeker de moeite waard. Met de auto ben je er in 25 minuten, met de fiets ben je zo'n 50 minuten onderweg. In de maanden maart tot en met oktober is het parkeren in Egmond aan Zee tegen betaling. Naast een fijn strand heeft Egmond aan Zee ook een gezellig dorpscentrum met veel restaurants en leuke winkels.

Dutchen website_Over Dutchen_Dutchen magazine