HvS Poort
Hof van Salland

Villa met zwembad huren?

Optimaal genieten door een duik te nemen in uw eigen privé zwembad? Op dit moment biedt Dutchen twee vakantievilla's met een zwembad. Neem hieronder een kijkje naar de vakantievilla's.

Aankomst
Vertrek
Filter
2 accommodaties gevonden
foto's kaart
10
4-persoons Wellness Villa de Schoppe

Wellness Villa de Schoppe

Woningen Gelderland

Luxe wellness villa op privé landgoed van ruim 2 hectare, voorzien van eigen verwarmd binnenzwembad, infrarood sauna, Finse sauna en jacuzzi in de tuin. 

 

9.1
Type: Vakantiehuis  zwembad

Mooi Schoorl 17

Villapark Mooi Schoorl

Luxe 4-persoons vakantiehuis met een riante, zonnige tuin met privé zwembad, luxe lounge sets, gasbarbecue en buitenvuurplaats. Het zwembad is beschikbaar voor gebruik tussen 10 april en 23 oktober 2020.

Villa met zwembad huren?

Wellness Villa de Schoppe

Bent u om zoek om een villa met een zwembad te huren? In Gelderland staat Wellness Villa de Schoppe, een vakantievilla in Het Villeken waar u optimaal kunt genieten van de rust, comfort en luxe. Deze villa beschikt over een grote tuin met veel groen.

 

 

Mooi Schoorl

In Schoorl staat het luxe vakantiepark Mooi Schoorl. Éen van de vakantievilla's op dit exclusieve, kleinschalige vakantiepark beschikt over een zwembad waar u gebruik van kunt maken tussen 31 maart en 27 oktober. Wilt u dus een villa huren met een zwembad? Mooi Schoorl 17 is uw ideale vakantiebestemming.