Waterlelie
Wellness arrangement Waterlelie
Wellness Waterlelie

Wellness-arrangement-waterlelie

Park Zeegser Duinen gelegen in het prachtige Drentsche Aa, is een bestemming om tot rust te komen. De rust & ontspanning nog meer boosten is mogelijk met ons Wellness arrangement. 

 

In het arrangement zit naast het verblijf in een luxe accommodatie op Park Zeegser Duinen, ook toegang voor Wellness de Waterlelie.

Wellness de Waterlelie ligt op 35 minuten rijden afstand van Park de Zeegser Duinen in het dorp Zevenhuizen en biedt een breed scala aan originele sauna’s, diverse binnen- en buitenbaden en een oase van rust in de groene en royale tuin.  In het restaurant kan er genoten worden van een  lekker drankje, een goed verzorgde lunch, borrelhapje en/of diner. 

 

Maak het bezoek nog meer compleet en boek voor aankomst een massage of de Hamam experience bij. 

 

Na het bezoek aan de ben je volledig opgeladen! Bekijk voor meer informatie over de verschillende faciliteiten de website de Waterlelie

 

Inclusief in het arrangement is entree voor iedereen bij de Waterlelie. In de bevestiging zullen er speciale codes gecommuniceerd worden, welke gebruikt kan worden om de reservering te maken. 

Exclusief in het arrangement is transport naar de Waterlelie, restaurant kosten, extra behandelingen en een tijdelijke energietoeslag van €2,50 per persoon. Het arrangement is non-refundable.