Zeegser Duinen wellness
Zeegser Duinen 8
Drenthe
Drenthe herfst

Wellness incentive Park Zeegser Duinen

Wellness incentive Park Zeegser Duinen

Het welzijn van werknemers is een hot item geworden voor alle bedrijven. Eén manier om de werknemers te belonen is door self-time aan te bieden. Als een werknemer of team zijn prestatiedoelen haalt, kan het aanbieden van een korte vakantie in een inspirerende omgeving de ideale manier zijn om zich terug te trekken en op te laten laden voor de volgende uitdaging.

 

Beloon het team of de werknemers met een weekend of midweek van rust, ruimte en groen op een unieke locatie in Nederland met een wellness incentive. Deze incentive is er om het team te motiveren om gezondere keuzes te maken, creativiteit de ruimte te geven en de fysieke & mentale welzijn te stimuleren.  

 

In het Nationaal Park de Drentsche Aa, ligt Park de Zeegser Duinen. Een ongerept stukje Nederland in het noorden van Drenthe waar een eeuwenoude beek, de Drentsche Aa, kronkelend haar weg vindt door de gevarieerde natuur langs heidevelden, zandverstuivingen, bossen en weilanden. Ook het stadse leven van ​Groningen (20 min. rijden) en Assen (15 min. rijden) is binnen handbereik.

 

Er zijn verschillende soorten luxe lodges te vinden in het park voor 4-6 of 8 personen. Alle lodges zijn voorzien van minimaal twee slaapkamers, keuken, ruime woonkamer & buitentuin met terras. Daarnaast zijn er verschillende wellness faciliteiten die geboekt kunnen worden bij de lodge zoals een Finse sauna, jacuzzi of een sunshower. 

 

Gedurende de dag kan er gewandeld worden in het omliggende Nationaal Park De Zeegser Duinen.  Breid de wandelingen uit met een professionele boswachter of kies ervoor om met de fiets de natuur in te duiken. Er zijn verschillende locaties waar gestopt kan worden voor een korte break of gezonde lunch met elkaar. 

’s Avonds kan er in de lodge uitgebreid gekookt worden of bezoek het nabijgelegen dorp Zuidlaren, met genoeg restaurant opties voor een gezellige avond uit. 

 

Het resultaat van een aantal dagen rust en in de natuur, zal snel merkbaar zijn op de werkvloer. Zo  helpt het met de verjonging van het team en de creativiteit en mentaliteit van de werknemers. Dit vertaald zich direct door naar betere resultaten en een duidelijke stimulans in het team om de resultaten voor volgende keer zo snel mogelijk te bereiken. 

Boek het volgende verblijf bij Park de Zeegser Duinen of neem contact op voor een op maat gemaakt voorstel voor de komende wellness incentive!