Vergaderen Bloemendaal
Vergaderen Hotel Bleecker Bloemendaal
Vergaderen Bloemendaal

Vergaderlocatie Bloemendaal tot 16 personen

Vergaderlocatie Bloemendaal tot 16 personen

Een comfortabele vergaderlocatie in het centrum van Bloemendaal, vlakbij Haarlem en Amsterdam. Op enkele minuten afstand van de stad kun je hier productief vergaderen en genieten van een heerlijke lunch of borrel met een groep tot 16 personen. Wil je tussendoor even ontspannen? Maak dan gebruik van onze fietsen en verken de groene, bosrijke omgeving.

 

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 023 7410061.

Algemeen

dutchen-hotel-bleecker-bloemendaal 12

Algemeen

De vergaderlocatie in Bloemendaal bevindt zich in het bijzondere Hotel Bleecker, een kleinschalig boutique hotel met slechts 11 kamers gelegen op een rustige locatie in het centrum van Bloemendaal. Hotel Bleecker is een duurzaam hotel en is trots op haar Green Key certificering. De prachtige omgeving biedt een enorme keuze aan sportieve, culturele, culinaire en ontspannende activiteiten in de directe nabijheid.

 

Zaal Bleecker is een knusse vergaderruimte aan de voorkant van het hotel en is ideaal voor een vergaderingtraining of brainstormsessie voor een groep tot 16 personen. De catering wordt verzorgd door de hotelbrasserie Bleecker met heerlijke smoothies, verse salades, en de meest overheerlijke huisgemaakte broodjes.

 

In de vergaderzaal is er beschikking over moderne faciliteiten zoals het gebruik van een HiRes Beamer, projectiewand, flipover, geluidsversterking en aanwijzers. Uiteraard is er een snelle WiFi verbinding aanwezig. De tafelopstelling en tafelafmetingen kunnen worden aangepast naar jullie wensen.

dutchen-hotel-bleecker-bloemendaal 12

Parkeren

dutchen-hotel-bleecker-bloemendaal 2

Parkeren

Met de auto is het de vergaderlocatie goed te bereiken, parkeren kan gratis in de directe omgeving van het hotel.

Fietsen zijn te huur bij het hotel; de ideale manier om de omgeving te verkennen.

dutchen-hotel-bleecker-bloemendaal 2