Vergaderen Bloemendaal
Vergaderen Hotel Bleecker Bloemendaal
Vergaderen Bloemendaal

Vergaderlocatie Bloemendaal tot 20 personen

Vergaderlocatie Bloemendaal tot 20 personen

Een comfortabele vergaderlocatie in het centrum van Bloemendaal, in de nabijheid van Haarlem en Amsterdam. Op enkele minuten afstand van de stad kunt u hier productief vergaderen en genieten van een heerlijke lunch of borrel met een groep tot 20 personen.

Wilt u tussendoor even ontspannen? Maak dan gebruik van onze bijzondere Ste!f fietsen en verken de groene, bosrijke omgeving.

 

Algemeen Ι Tarieven Ι Eten & drinken Ι Overnachten

Algemeen

De vergaderlocatie in Bloemendaal bevindt zich in het bijzondere Hotel Bleecker, een kleinschalig boutique hotel met slechts 11 kamers gelegen op een rustige locatie in het centrum van Bloemendaal. Hotel Bleecker is een duurzaam hotel en is trots op haar Green Key certificering. De prachtige omgeving biedt een enorme keuze aan sportieve, culturele, culinaire en ontspannende activiteiten in de directe nabijheid.

 

Zaal Bleecker is een knusse vergaderruimte aan de voorkant van het hotel en is ideaal voor een vergadering, training of brainstormsessie voor een groep tot 20 personen. De catering wordt verzorgd door de hotelbrasserie Coffee and More met heerlijke smoothies, verse salades, en de meest overheerlijke huisgemaakte broodjes.

 

In de vergaderzaal heeft u de beschikking over moderne faciliteiten zoals het gebruik van een HiRes Beamer, projectiewand, flipover, geluidsversterking en aanwijzers. Uiteraard is er een snelle WiFi verbinding aanwezig. De tafelopstelling en tafelafmetingen kunnen worden aangepast naar uw wensen.

Locatie & bereikbaarheid

Hotel Bleecker bevindt zich tegen een duin op een rustige locatie in het centrum van Bloemendaal. 

Grote steden als Haarlem en Amsterdam bevinden zich op respectievelijk 10 minuten en 40 minuten rijden. Vanuit Bloemendaal is er tevens een directe treinverbinding naar Haarlem (5 min.) en Amsterdam (25 min.).  Het populaire Bloemendaal aan Zee bevindt zich op ongeveer 10 kilometer van de vergaderlocatie. 

Parkeren

Met de auto is het de vergaderlocatie goed te bereiken, parkeren kan gratis in de directe omgeving van het hotel.

Fietsen zijn te huur bij het hotel; de ideale manier om de omgeving te verkennen.