De Compagnie golf
Golf de Compagnie 2
Golf Arrangement compagnie

Golf arrangement de Compagnie

Groningen op zijn puurst

Gelegen in het hart van het Groninger land, aan de rand van Veendam, vindt u de prachtige golfbaan van Golfclub De Compagnie. In een natuurgebied van ruim 90 hectare ervaart u de rust, ruimte en de elementen die iedere ronde tot een ware uitdaging maken.

Kenmerkend van De Compagnie zijn de vele strategisch gelegen waterpartijen die in het landschap een perfecte eenheid vormen met de interessante hoogteverschillen door de baan. De greens zijn groot, kennen veel glooiing en worden bewaakt door diverse bunkers.

 

Golf voor iedereen
De Compagnie heeft ook veel ruimte voor beginnende golfers. De par-3 baan is dan ook voor iedereen toegankelijk. De 9 holes varieren in lengte van 45 tot 116 meter waarbij de greens en fairways niet onderdoen voor de championship course. 

De par-3 heeft alles in zich wat een 18 holes baan ook heeft. Het grote verschil zit in de af te leggen afstand. De holes zijn wat korter en bieden daardoor de beginnende golfer vaak meer plezier in het spel. Tegelijk maken de bunkers, waterpartijen, natuurlijke hindernissen en hoogteverschillen deze 9 holes keer op keer weer een uitdaging om te spelen. Deze uitdagende par-3 baan is dan ook zeer geliefd als trainingsfaciliteit onder de ervaren golfers. 

 

Brasserie De Compagnie
Niets zo ontspannen als na een rondje golf uzelf eens lekker te laten verwennen op het terras. De horeca is openbaar toegankelijk en heeft een prachtig terras met uitzicht over de vijver op de golfbaan. Golfclub De Compagnie is misschien wel de mooiste baan van Noord-Nederland. Kom snel eens langs en ervaar het zelf!

 

Golfclub de Compagnie biedt in samenwerking met Dutchen een aantal arrangementen aan. 

 

Het standaard arrangement is een volledige dag op de Golfclub inclusief;

  • Aankomst koffie, thee & gebak
  • Gratis gebruik oefenfaciliteiten 
  • 18 Holes inclusief GSN nummer 
  • Aansluitend receptie inclusief 1 drankje per persoon & bittergarnituur 

 

De reservering wordt standaard op de tweede dag van het verblijf op Park Zeegser Duinen geboekt, op basis van de starttijd beschikbaarheid. De beschikbaarheid & reservering dienen wij binnen 48 uur door te geven aan de golfclub. Geef voor deze tijd aan in het opmerkingenveld indien data of aantal personen aangepast dienen te worden.   

 

Ook is het mogelijk om het arrangement uit te breiden met een lunch of diner op de club. Vraag ons naar de mogelijkheden!