Informatie in verband met het coronavirus (COVID-19)

In verband met het coronavirus hanteren wij aangepaste voorwaarden voor uw reservering en aangepaste richtlijnen voor hygiëne en veiligheid tijdens uw verblijf. We geven u graag meer informatie. 

 

N.B. Op dit moment is het erg druk op onze afdeling reserveringen, we doen ons uiterste best om zo spoedig mogelijk op al uw vragen en verzoeken te reageren. Indien u ons telefonisch niet kunt bereiken, dan vragen wij u vriendelijk om een e-mail te sturen naar info@dutchen.com. Wij danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip.

Aangepaste voorwaarden verzachtende omstandigheden

Laatste update 15-05-2020, 14:00

Heeft u geboekt bij Dutchen? Om onze gasten te beschermen en tegemoet te komen, hanteren wij op dit moment de ‘Aangepaste voorwaarden verzachtende omstandigheden’. We volgen hierbij de richtlijnen van de overheid.

Soepele annuleringsvoorwaarden

Last-minute reserveringen

Voor nieuwe last-minute reserveringen met aankomst t/m 15 juni 2020, hanteren wij een verlengde optietermijn. Dit houdt in dat u uw nieuw gemaakte last-minute reservering tot 7 dagen na boekdatum kosteloos kunt annuleren. Op deze manier geven wij u extra flexibiliteit in de huidige, onzekere tijden.

 

Nieuwe reserveringen met aankomstdatum voor 31-08-2020

Alvast reserveren voor de zomervakantie, zodat u verzekerd bent van een heerlijke vakantie in Nederland deze zomer? Wij helpen u graag! Mocht u reservering onverhoopt vanwege COVID-19 toch geen doorgang kunnen vinden, dan kunt u de gemaakte boeking kosteloos verplaatsen binnen een jaar na vertrekdatum van uw originele boeking.

Heeft u vragen?

Bij vragen zijn we u graag van dienst, u kunt hiervoor contact opnemen met onze reserveringsafdeling. Het is op dit moment erg druk, we doen ons uiterste best om zo spoedig mogelijk op al uw vragen en verzoeken te reageren. Wij danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip.