Informatie in verband met het coronavirus (COVID-19)

Informatie in verband met het coronavirus (COVID-19)

In verband met het Coronavirus hanteren wij aangepaste voorwaarden voor uw reservering en aangepaste richtlijnen voor hygiëne en veiligheid tijdens uw verblijf. Wij volgen de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus op de voet en laten ons leiden door de actuele richtlijnen van de Rijksoverheid. Bekijk de richtlijnen >

 

Laatste update 15-02-2022, 9:15

U bent van harte welkom bij Dutchen

U bent van harte welkom in onze Dutchen vakantievilla’s en vakantieparken, we zijn normaal geopend. 

De vakantiehuizen zijn allemaal vrijstaand, gelegen in de natuur op kleinschalige vakantieparken, zonder centrale voorzieningen en er komen geen grote groepen mensen bij elkaar. Om aan de hoogste normen van veiligheid en hygiëne te voldoen in de woningen en bij de recepties, reinigen en desinfecteren wij alle ruimtes regelmatig met extra aandacht voor deurkrukken, trapleuningen, keukens en toiletten. 

 

Graag willen wij u er op wijzen dat het houden van 1,5 meter afstand van elkaar, ook op de vakantieparken en in de mooie omgeving, van cruciaal belang is. Was vaak en goed uw handen en blijf thuis bij klachten.

Flexibel reserveren

Wilt u graag uw vakantie plannen maar twijfelt u nog vanwege de wisselende situatie rondom Corona? Met ons Fully flexible tarief kunt u tot 30 dagen vóór aankomst uw reservering kosteloos annuleren of wijzigen. 

Heeft u vragen?

Bij vragen zijn we u graag van dienst, u kunt hiervoor contact opnemen met onze reserveringsafdeling, we doen ons uiterste best om zo spoedig mogelijk op al uw vragen en verzoeken te reageren. Indien u ons telefonisch niet kunt bereiken, dan vragen wij u vriendelijk om een e-mail te sturen naar info@dutchen.com.