Aangepaste voorwaarden verzachtende omstandigheden

Om onze gasten te beschermen en tegemoet te komen, hanteren wij op dit moment de ‘Aangepaste voorwaarden verzachtende omstandigheden’. We volgen hierbij de richtlijnen van de overheid.

 

Uw reservering komt in aanmerking voor de 'aangepaste voorwaarden verzachtende omstandigheden', indien:

 

 • U voor 15 maart 2020 een reservering bij ons heeft gemaakt voor een verblijf in 2020.

 

Is bovenstaande voor u van toepassing, dan vervalt de reeds gemaakte en betaalde reservering. De reissom wordt niet gerestitueerd, u kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 

Optie 1: U verplaatst de reservering direct naar een nieuwe datum

 

 • Gewijzigd verblijf dient te geschieden op het origineel geboekte park (indien beschikbaar in dezelfde woning).
 • Verplaatsen is mogelijk op basis van beschikbaarheid.
 • De nieuwe reservering dient plaats te vinden tot uiterlijk 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum.
 • Indien de reissom van het gewijzigde verblijf lager is, vindt er geen restitutie plaats. Indien de reissom van het gewijzigde verblijf hoger is, dienen de extra kosten alsnog te worden voldaan binnen de gestelde betalingstermijn.
 • Wijzigingen in uw reservering dienen via de reserveringsafdeling van Dutchen gemaakt en bevestigd te worden.
 • Bij het omboeken van de reservering, blijven de oorspronkelijke annuleringsvoorwaarden van toepassing (zie: https://www.dutchen.nl/klantenservice/algemene-huurvoorwaarden)

 

Optie 2: U ontvangt een voucher voor een nieuw te reserveren verblijf

 

 • Gewijzigd verblijf dient te geschieden op het origineel geboekte park (indien beschikbaar in dezelfde woning).
 • Reserveren is mogelijk op basis van beschikbaarheid.
 • De voucher kan worden besteed tot 31 december 2021.
 • Indien de reissom van het gewijzigde verblijf lager is dan de waarde van de voucher, vindt er geen restitutie plaats.
 • Indien de reissom van het gewijzigde verblijf hoger is dan de waarde van de voucher, dienen de extra kosten alsnog te worden voldaan binnen de gestelde betalingstermijn.
 • Wijzigingen in reserveringen dienen via het Dutchen Callcenter gemaakt en bevestigd te worden o.v.v. uw vouchernummer.
 • Uw voucher is geldig t/m 31 december 2021. Uw voucher vervalt indien deze niet is gebruikt en het verblijf niet heeft plaatsgevonden binnen de gestelde periode. Er vindt geen restitutie van de reissom plaats.

 

Let op: heeft u gereserveerd voor vakantiepark Hof van Salland? Hier worden afwijkende annuleringsvoorwaarden gehanteerd. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Komt uw reservering niet in aanmerking voor de 'aangepaste voorwaarden verzachtende omstandigheden'?

 

Indien u niet in aanmerking komt voor de ‘aangepaste voorwaarden verzachtende omstandigheden’ is een annulering wel mogelijk.

 

Wij geven u in dit geval de mogelijkheid om uw reservering vrij te geven voor verhuur. Dit houdt in dat wij het door u geboekte vakantiehuis weer beschikbaar stellen voor verhuur aan anderen. Indien de woning voor de bewuste data geboekt wordt, ontvangt u van ons een voucher voor het originele bedrag van uw reservering. Indien er geen nieuwe reservering voor die periode wordt gemaakt, dan vervalt de reservering en zijn de bijbehorende annuleringskosten voor u of kunt u alsnog beslissen toch zelf van de reservering gebruik te maken (eventueel in een andere groepssamenstelling). Wij rekenen hiervoor € 35,- wijzigingskosten.

 

Op dit moment geldt er geen negatief reisadvies vanuit Nederland voor de locaties van onze vakantieparken en we doen ons uiterste best om uw veiligheid en hygiëne te waarborgen. De vakantieparken zijn kleinschalig, zonder centrale voorzieningen en er komen geen grote groepen mensen bij elkaar. In de mooie natuur en/ of op de stranden in de omgeving van de parken is het ook in deze tijden goed vertoeven. Om aan de hoogste normen van veiligheid en hygiëne te voldoen in de woningen en bij de recepties reinigen en desinfecteren wij alle ruimtes regelmatig, met extra aandacht voor deurkrukken, trapleuningen, keukens en toiletten.