Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het huren van een vakantiehuis of over de service tijdens je verblijf? Kijk dan eerst of je vraag voorkomt in onze veelgestelde vragen. Staat de vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar.

 

Terug naar veelgestelde vragen >

Reserveren

Ik heb een online reservering gemaakt. Is deze nu definitief?

Zodra u een reserveringsbevestiging via de e-mail ontvangen heeft, is de reservering definitief.

 

Wat is het verschil tussen het ‘Fully flexible’ en ‘Non-refundable’ tarief?
Wanneer u reserveert bij Dutchen, kunt u kiezen uit twee tarieven: het ‘fully flexible’ (flexibele) tarief en het ‘non-refundable’ (reguliere) tarief.
Het flexibele tarief (Fully flexible) is iets hoger geprijsd maar biedt meer flexibiliteit in het aanpassen van de gemaakte boeking. Een gast die een flexibel tarief boekt, kan tot dertig dagen voor aankomst kosteloos wijzigen of annuleren. Bij een wijziging naar een duurdere periode, betaalt u extra voor het verschil in prijs.
Kiest een gast voor het reguliere (Non-Refundable) tarief, dan is de gast op de hoogte dat annuleren/ verplaatsen niet mogelijk is en dat men geen wijzigingen kan maken zonder kosten.

Bekijk de annuleringsvoorwaarden voor meer informatie >

 

Ik heb al een reservering gemaakt, maar ik wil nog iets bijboeken. Hoe doe ik dit?

U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen via 023-7410061 of per e-mail naar info@dutchen.nl.

 

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

Uw persoonsgegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld en blijven in het bezit van Dutchen. Klik hier voor ons privacy statement.

 

Wat zijn de aankomst- en vertrekdagen?

Dit is wisselend en hangt af van de verblijfsmaand en het park waarvoor u geboekt heeft. In de kalender bij Zoek & Boek kunt u precies zien op welke dagen het mogelijk is om aan te komen en te vertrekken.

 

Kan ik een optie nemen op een reservering?

U kunt telefonisch of per e-mail een optie aanvragen. De tijdsduur van een optie zal door de afdeling customer support worden bepaald en hangt mede af van het aantal nog beschikbare accommodaties.

 

Is het mogelijk om meerdere woningen (naast elkaar) te reserveren?

Ja, indien de beschikbaarheid dit toelaat is het mogelijk meerdere woningen naast elkaar te boeken. Kijk wel eerst goed op de plattegrond van het park of de nummers daadwerkelijk naast elkaar gelegen zijn. Op Villapark Mooi Schoorl is een maximum van 2 huizen toegestaan.

 

Wat zijn de Algemene Voorwaarden van Dutchen?

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Dutchen.