Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het huren van een vakantiehuis of over de service tijdens je verblijf? Kijk dan eerst of je vraag voorkomt in onze veelgestelde vragen. Staat de vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar.

Meest gestelde vragen

Welke services zijn inclusief in de huurprijs?

De getoonde huurprijs is altijd inclusief reserveringskosten, eindschoonmaak, handdoeken, theedoeken en opgemaakte bedden per persoon. De woning is verder uitgerust met alle eerste benodigdheden voor je aankomst.

 

Zijn eindschoonmaak en bedlinnen verplicht?

Ja, vanwege onze luxe standaard is het afnemen van deze services verplicht.

 

Wat zijn jullie richtlijnen omtrent het coronavirus?

Onze richtlijnen met betrekking tot het coronavirus vind je hier >

 

Wat is het verschil tussen het ‘Fully flexible’ en ‘Non-refundable’ tarief?

Wanneer je bij ons reserveert, kun je kiezen uit twee tarieven: het ‘fully flexible’ (flexibele) tarief en het ‘non-refundable’ (reguliere) tarief.

Het flexibele tarief (Fully flexible) is iets hoger geprijsd maar biedt meer flexibiliteit in het aanpassen van de gemaakte boeking. Boek je het flexibele tarief, dan kun tot dertig dagen voor aankomst kosteloos wijzigen of annuleren. Bij een wijziging naar een duurdere periode, wordt het verschil in prijs in rekening gebracht.

Kies je voor het reguliere (Non-Refundable) tarief, dan is kosteloos annuleren of verplaatsen niet mogelijk.

Bekijk de annuleringsvoorwaarden voor meer informatie >

 

Ik heb een boeking gemaakt maar ik zie nu een aanbieding. Kan ik mijn boeking omzetten?

Helaas niet, aanbiedingen gelden niet voor reeds gemaakte boekingen.

 

Zijn huisdieren welkom? 

In een aantal woningen is het mogelijk een huisdier mee te nemen. Bij de filter op de zoek en boek pagina kun je aangeven dat je een woning wilt waarin huisdieren zijn toegestaan. 

 

Moet ik een borgsom betalen voor mijn vakantie?

Bij aankomst op je vakantieadres moet een waarborgsom worden voldaan dan wel een schriftelijke machtiging af worden geven voor het incasseren van een waarborgsom (afhankelijk van het vakantiepark waar je verblijft). De hoogte van de incassomachtiging is maximaal € 450,-. Dit bedrag wordt niet van tevoren door ons ingehouden. Er wordt enkel een bedrag geïncasseerd wanneer er daadwerkelijk schade heeft plaatsgevonden of wanneer het vakantiehuis niet conform het Huishoudelijk Reglement is achtergelaten. We brengen je hier tijdig van op de hoogte. Zie ook Algemene Voorwaarden, Artikel 11.

 

Hoe kan ik mijn vakantie annuleren?

Je kunt voor annulering van de reservering contact opnemen met het Dutchen team en de reden voor annulering doorgeven. Vervolgens wordt nagegaan of je een annuleringsverzekering hebt afgesloten en of de reden voor annulering binnen de verzekeringsvoorwaarden valt. Voor verdere informatie, verwijzen wij je naar de Annuleringsvoorwaarden.

 

Is er internet aanwezig?

Ja, in alle woningen kun je gebruik maken van een gratis Wi-Fi-netwerk.

 

Kan ik een optie nemen op een reservering?

Je kunt telefonisch of per e-mail een optie aanvragen. De tijdsduur van een optie wordt door het Dutchen team bepaald en hangt onder andere af van het aantal nog beschikbare accommodaties.