Hotel Bleecker, Bloemendaal

Hotel Bleecker, Bloemendaal

Hotel Bleecker is een kleinschalig boutique hotel met brasserie in het centrum van Bloemendaal. Het hotel ligt op een mooie rustige plek, midden in het dorp tegen een duin. Door de kleinschalige opzet van slechts 11 kamers is er veel persoonlijke aandacht voor de gasten. In de brasserie wordt ontbijt en lunch geserveerd. In de omgeving is er een enorme keuze aan sportieve, culturele, culinaire en ontspannende activiteiten. Zo ben je binnen enkele minuten in Haarlem of op het strand van Bloemendaal aan Zee. Ook Amsterdam is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto.

 

 

Omgeving

Hotel Bleecker ligt op een rustige plek in het centrum van Bloemendaal. In de omgeving vind je een enorme keuze aan sportieve, culturele, culinaire en ontspannende activiteiten.

 

De omgeving verkennen? 

Samen er op uit in de mooie omgeving van Bloemendaal? Fietsen zijn te huur voor €15,- per dag.

 

Parkeren

In de directe omgeving van Hotel Bleecker is het mogelijk om gratis te parkeren.

 

Bloemendaal aan Zee

Bloemendaal aan Zee is een populaire badplaats met grote allure. Hier vind je veel hippe strandpaviljoens en gezellige drukte.

 

Haarlem

Hoewel de stad vaak wordt overschaduwd door het vijftien kilometer verderop gelegen Amsterdam, gaat de geschiedenis van Haarlem veel verder terug. Met circa 150.000 inwoners is Haarlem de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. Je vindt hier knusse restaurants, gezellige winkelstraatjes en tal van musea. 

 

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Nationaal Park Zuid-Kennemerland heeft uitgestrekte duinen en adembenemende bossen. Er zijn vele wandel- en fietsroutes om dit verrassend stuk Nederlandse natuur te ontdekken.