Rolstoelvriendelijke vakantiewoningen

Rolstoelvriendelijke vakantiewoningen

Wilt u op vakantie in eigen land en verblijven in een rolstoelvriendelijke vakantiewoning? Dutchen biedt een aantal luxe rolstoelvriendelijke vakantiewoningen aan op verschillende locaties in Nederland die geschikt zijn. Kies voor een vakantiewoning met slaapkamer en ruime badkamer op de begane grond of een vakantiewoning met een aangepaste badkamer. Ook kunt u genieten van een overnachting in een rolstoelvriendelijke hotelkamer van DutchenSuites.

 

1 2 3 4
Periode wissen
Filters wissen
beschikbare accommodaties >

Vind de rolstoelvriendelijke vakantiewoning

Dutchen biedt op drie locaties verschillende vakantieparken in het noorden van Nederland aan. Elk van deze parken heeft zijn eigen ligging en zijn eigen karakteristieken. Om uw geschikte vakantiebestemming te vinden, leest u hier meer over deze parken. De parken liggen in Drenthe en op Texel. Als u wilt genieten van de rust in een natuurrijk gebied dan is Park De Zeegser Duinen in Drenthe hiervoor geschikt. Spreekt de kust u toch meer aan? Dan is Villa Duyncoogh op Texel de perfecte keus.

 

Park De Zeegser Duinen

De Suitelodges op Park De Zeegser Duinen bevinden zich midden in Nationaalpark de Drentse Aa. Deze luxe vakantiewoningen hebben een woonkamer waar veel licht naar binnen valt en beschikken over een ruim terras met een barbecue/vuurplaats. Een van de 4 persoons Suitelodges is een rolstoelvriendelijke vakantiewoning en beschikt over een speciaal aangepaste badkamer.

 

Op Texel: Villa Duyncoogh

Villa Duyncoogh is een ruim, luxe en vrijstaande vakantiewoning dat geschikt is voor 14 tot 20 personen. Tijdens uw verblijf geniet u van de comfort en wellness die deze vakantievilla te bieden heeft en op de begane grond is er een aangepaste badkamer die rolstoelvriendelijk is. Bovendien zijn het strand en de zee op loopafstand als u een uitstapje wil maken.

 

Hotel Bleecker

Hotel Bleecker is een klein boutique hotel gelegen in het centrum van Bloemendaal. Dankzij de unieke ligging zijn Haarlem en Amsterdam makkelijk bereikbaar. Bovendien beschikt dit hotel over een brasserie waar het mogelijk is om te ontbijten of lunchen. En een van de hotelkamers, de Deluxe Room, heeft een ruime opstelling met brede deurgangen en een brede douche. Hierdoor is deze hotelkamer rolstoelvriendelijk.