Rolstoelvriendelijke vakantiewoningen

Rolstoelvriendelijke vakantiewoningen

Wil je op vakantie in eigen land en verblijven in een rolstoelvriendelijke vakantiewoning? Dutchen biedt een luxe rolstoelvriendelijke vakantiewoning aan op vakantiepark De Zeegser Duinen in Drenthe. De vakantiewoning heeft een slaapkamer en een aangepaste badkamer op de begane grond. Liever overnachting in een hotel? In ons luxe boutique hotel in het mooie Bloemendaal bieden wij een luxe rolstoelvriendelijke hotelkamer aan voor een heerlijk verblijf aan de kust.

 

1 2 3 4
Periode wissen
Filters wissen
beschikbare accommodaties >

Vind de rolstoelvriendelijke vakantiewoning

In het noorden van Nederland biedt Dutchen een vakantiepark met een rolstoelvriendelijke vakantiewoning en een boutique hotel met een rolstoelvriendelijke hotelkamer aan. Hier geniet je van de luxe die je van Dutchen mag verwachten in een mooie omgeving in de natuur.

 

PARK DE ZEEGSER DUINEN

De Suitelodges op Park De Zeegser Duinen bevinden zich midden in Nationaal Park de Drentsche Aa. Deze luxe vakantiewoningen hebben een woonkamer waar veel licht naar binnen valt en een ruim terras met een barbecue/vuurplaats. Een van de 4-persoons Suitelodges is een rolstoelvriendelijke vakantiewoning en beschikt over een speciaal aangepaste badkamer.

 

In dit ongerepte stukje Nederland, in het noorden van Drenthe, gaat het leven een tandje langzamer. De prachtige natuur laat je het stadse leven even helemaal vergeten; je komt helemaal tot rust. Een perfecte plek voor een relaxte en luxe vakantie. 

 

 

BLOEMENDAAL HOTEL COLLECTION locatie BLEECKER

Hotel Bleecker is een klein boutique hotel in het centrum van Bloemendaal. Dankzij de unieke ligging zijn Haarlem en Amsterdam makkelijk bereikbaar. Bovendien beschikt dit hotel over een brasserie waar het mogelijk is om te ontbijten of lunchen. Eén van de hotelkamers, de Deluxe Room, heeft een ruime opstelling met brede doorgangen en een brede douche. Hierdoor is deze hotelkamer rolstoelvriendelijk.