Safaritenten aan het Uitgeestermeer

Safaritenten aan het Uitgeestermeer

Hou je van kamperen maar wel graag in luxe? Dutchen biedt luxe safaritenten aan. De tenten zijn voorzien van een eigen keukentje, comfortabele bedden en een heerlijke warme douche. De veranda van de safaritent heeft een riante loungebank waar je heerlijk kunt genieten van het buitenleven. De safaritenten liggen op een unieke locatie aan het Uitgeestermeer met volop watersport- en zwemmogelijkheden. Bekijk onderstaand ons aanbod van safaritenten en reserveer je verblijf.

Unieke overnachting in een safaritent

Overnachten in een safaritent is een unieke beleving en door de luxe in de tent geniet je extra van je welverdiende vakantie. De safaritent is zo ingericht dat het je aan niets ontbreekt. Je kunt zo geheel tot rust komen in de natuur en optimaal genieten van het buitenleven. 

 

Omgeving

De safaritenten bevinden zich op Erfgoedpark De Hoop, direct aan het Uitgeestermeer. De omgeving van het Uitgeestermeer is groen en waterrijk met watersportactiviteiten voor de sportliefhebbers. Je kunt ook een ontspannen wandeling maken langs het Uitgeestermeer of door het bos en genieten van de natuur. 

 

Park

Op Erfgoedpark De Hoop zijn er genoeg activiteiten te ondernemen. Vlakbij je safaritent zijn natuurspeeltuinen voor de kleintjes en er is een groot grasveld waar kinderen lekker kunnen voetballen en ravotten. Direct aan het park ligt een (openbaar) zwemmeer waar je heerlijk kunt zwemmen en spelen in het water. Op het park is een uitstekend restaurant en een ijssalon aanwezig. Ook is er een centrale parkeerplaats dichtbij met oplaadpalen voor als je met je elektrische auto naar je safaritent bent gekomen. 

 

Activiteiten

Op de fiets kun je de omgeving verkennen. Ook kun je per boot steden als Alkmaar of Amsterdam verkennen en verschillende routes varen langs pittoreske dorpen en steden. Noord Holland kent prachtige dorpjes die absoluut een bezoekje waard zijn.

 

Wilt je een dag naar het strand? Dan zijn Castricum aan Zee en Egmond aan Zee een goede keus. Beide stranden zijn makkelijk te bereiken met de auto of per fiets. Overigens zijn er op beide stranden leuke strandpaviljoens te vinden waar je een hapje of drankje kunt halen.

 

Heb je zin in de reuring van de stad? Alkmaar of Haarlem zijn leuke steden om doorheen te struinen. Beide steden hebben een mooi historisch centrum met leuke boetiekjes, restaurantjes en terrasjes. Een dagje shoppen of cultuur happen is vanuit je verblijf in de safaritent prima te doen.