Safaritenten aan het Uitgeestermeer

Safaritenten aan het Uitgeestermeer

Houdt u van kamperen maar bent u op zoek naar iets meer luxe? Dutchen biedt luxe safaritenten voorzien van een eigen keukentje, comfortabele bedden en een heerlijke warme douche. De veranda van de safaritent is voorzien van riante loungebanken waar u kunt genieten van het buitenleven. De safaritenten bevinden zich op een unieke locatie aan het Uitgeestermeer met volop watersport- en zwemmogelijkheden. Bekijk onderstaand ons aanbod van safaritenten en reserveer uw verblijf.

Unieke overnachting in een safaritent

Overnachten in een safaritent is een unieke beleving en door de luxe in de tent geniet u extra van uw welverdiende vakantie. De safaritent is zo ingericht dat het u aan niets ontbreekt zodat u geheel tot rust kunt komen in de natuur. 

 

Omgeving

De safaritenten bevinden zich op Erfgoedpark De Hoop, direct aan het Uitgeestermeer. De omgeving van het Uitgeestermeer is groen en waterrijk met watersportactiviteiten voor de sportliefhebbers. U kunt ook een ontspannen wandeling maken langs het Uitgeestermeer of door het bos wandelen en genieten van de natuur. 

 

Park

Buiten de safaritenten om, op Erfgoedpark De Hoop zijn er genoeg activiteiten te doen. Er zijn diverse natuurspeeltuinen en er is een groot grasveld waar kinderen lekker kunnen voetballen en ravotten. Direct aan het park bevindt zich een (openbaar) zwemmeer waar u naar hartenlust kunt zwemmen en spelen in het water. Ook is er een uitstekend restaurant aanwezig en een ijssalon met verschillende ijssmaken uit de regio.

Daarnaast is er een centrale parkeerplaats dichtbij waar er ook oplaadpalen zijn voor elektrische auto's. 

 

Activiteiten

Op de fiets kunt u de omgeving gaan verkennen door een fietstocht te maken. Ook kunt u per boot steden als Alkmaar of Amsterdam te verkennen en verschillende routes varen langs pittoreske dorpen en steden. 

 

Wilt u een dag naar het strand? Dan zijn Castricum aan Zee en Egmond aan Zee een goede keus, omdat beide stranden makkelijk te bereiken zijn met de auto of per fiets. Overigens zijn er op beide stranden leuke strandpaviljoens te vinden waar u een hapje of drankje kunt halen.

 

Voor een bezoek aan een stad, is het een aanrader om naar Alkmaar of Haarlem te gaan. In beide steden zijn er verschillende winkels te vinden, maar ook restaurants of cafés waar u kunt lunchen.