Stranden Schoorl

Stranden in Schoorl

Stranden in Schoorl

Schoorl is dé bestemming voor een heerlijke strandvakantie. Van brede, rustige zandstranden tot populaire hotspots met levendige strandpaviljoens; we geven je graag een aantal tips.

Naar zee

Dutchen website_Over Dutchen_Dutchen magazine

Naar zee

 

Het strand van Schoorl aan Zee is heerlijk rustig, je kunt hier alleen met de fiets komen. Het fietspad naar het strand is prachtig en slingert door de Schoorlse Duinen. In de zomermaanden vind je op het strand een eenvoudig strandpaviljoen.

 

Ook Hargen aan Zee is een aanrader. Er is een grote parkeerplaats op enkele meters afstand en het strand is heel breed. Strandpaviljoen Hargen aan Zee is een fijne plek voor een goede lunch of een glas wijn bij zonsondergang.

 

In Camperduin kun je heerlijk zonnen bij de lagune in het duin of een supboard huren bij Laguna beach. Voor kinderen vind je hier een groot, houten speelschip waar ze naar hartelust kunnen spelen. Wandel naar Hookipa beach voor kite- en surflessen.

 

Ben je op zoek naar een levendig strand, een gezellige boulevard en winkeltjes? Rij of fiets dan door naar de stranden van Bergen aan zee of Egmond aan zee. In Bergen aan Zee vind je diverse, hippe strandpaviljoens waar je heerlijk kunt dineren.


Naaktrecreatie is alleen toegestaan in Bergen aan Zee, tussen de kilometer palen 29.5 en 31.5. Dit gebied is niet aangegeven met borden.

Dutchen website_Over Dutchen_Dutchen magazine