Vakantiehuis op de Waddeneilanden

Vakantiehuis op de Waddeneilanden

De Waddeneilanden zijn dé plek om er even helemaal tussenuit te gaan. Heerlijk uitwaaien aan het strand, wandelingen door de ongerepte natuur en op ontdekkingstocht in de pittoreske dorpjes. Voor een vakantiehuis op de Waddeneilanden hoef je niet ver te zoeken; Dutchen biedt luxe villa's op Texel en op Ameland, voorzien van eigen wellnessfaciliteiten zoals een Finse sauna of Jacuzzi® in de tuin. Bekijk onderstaand het aanbod van vakantiehuizen op de Waddeneilanden.

1 2 3 4
Periode wissen
Filters wissen
beschikbare accommodaties >

VAKANTIEHUIS OP DE WADDEN

Wil je je vakantie doorbrengen in een vakantiehuis op de Waddeneilanden? Een (mid)week weg om heerlijk uit te waaien en te genieten van de natuur, van een comfortabel vakantiehuis en van elkaar? Dutchen biedt een ruime keuze aan van luxe vakantiehuizen op de Wadden, vlakbij het strand. Geniet van zon, zee, strand en wellness op een kleinschalig vakantiepark op de Wadden en kom helemaal tot rust.

 

TEXEL

Een vakantiehuis op het Waddeneiland Texel is een goede keuze. Op Texel ligt dertig kilometer hagelwit zandstrand op je te wachten. In de winter maak je hier lange strandwandelingen en snuif je de frisse koude lucht op om weer helemaal op te laden. In de zomer geniet je hier van het zonnetje en zwem je veilig in zee aan de bewaakte stranden. 

 

De Texelse natuur kent verschillende landschappen op een relatief klein oppervlakte. Een groot duingebied met veel variatie, een gemengd loof- en dennenbos, heide, uitgestrekte stranden en het wad en kwelders met bijzondere vegetatie. Genoeg keuze om er lekker op uit te gaan tijdens een (mid)week op de Wadden. Op Texel boek je vakantiehuis op het Waddeneiland bij Park Duynzoom nabij de Koog. De villa's zijn ruim en hebben vier slaapkamers met elk een eigen luxe badkamer. Dompel je onder in luxe en comfort met de wellnessfaciliteiten, zoals een eigen sauna of whirlpool, en geniet volop van je verblijf in je vakantiehuis op Waddeneiland Texel.

 

AMELAND

Frisse zeelucht, ongerepte natuur en weidse stranden; dat is Ameland. Tijdens de overtocht met de boot voel je  het vakantiegevoel al opkomen. De wind in je haren, de rust tegemoet. Even loskomen van de dagelijkse beslommeringen in je vakantiehuis op Waddeneiland Ameland. Dutchen biedt drie luxe villa’s direct aan de duinrand op slechts een kilometer van het brede zandstrand. Ideaal voor een relaxte vakantie op de Wadden. 

 

 

KIES EEN COMFORTABEL VAKANTIEHUIS AAN ZEE

Op de Waddeneilanden kom je direct in de vakantiestemming. Het is hier het hele jaar rond fijn vertoeven. In de luxe vakantiehuizen op de Waddeneilanden kun je heerlijk ontspannen en even loskomen van de dagelijkse gang van zaken. Ieder vakantiehuis of villa heeft een unieke architectuur en is stijlvol en comfortabel ingericht. Ze hebben luxe meubilair, fijne bedden, een uitgebreide keuken en eigen wellnessfaciliteiten zoals een Jacuzzi® of sauna.