Vakantiehuis met eigen zwembad

Vakantiehuis met eigen zwembad

Op zoek naar een vakantiehuis in Nederland met een privé zwembad? Lekker genieten van een eigen zwembad in de tuin tijdens lange zomerse vakantiedagen? Dat kan bij Dutchen! In het kleinschalige luxe vakantiepark Mooi Schoorl bieden wij een prachtig vakantiehuis met eigen zwembad aan.

1 2 3 4
Periode wissen
Filters wissen
beschikbare accommodaties >

GENIET IN JE EIGEN ZWEMBAD BIJ JE VAKANTIEHUIS

De vakantiehuizen van Dutchen zijn standaard zeer luxe en stijlvol ingericht. Heerlijke verblijven om te genieten, te ontspannen en samen vakantie te vieren. Veel van onze vakantievilla’s hebben privé wellnessfaciliteiten zoals hottub, Jacuzzi® of Finse sauna. Wil je echt op en top genieten, kies dan voor een eigen zwembad bij je vakantiehuis. Wat een luxe! 

 

In de zomer is de tuin van het mooie vakantiehuis op villapark Mooi Schoorl dé plek om te verblijven. Begin de dag met een frisse duik in het zwembad. Ontbijten doe je gezellig aan de grote eettafel in de tuin. De kinderen blijven het liefst de hele dag in het zwembad spelen. Geen probleem, kun jij eindelijk eens dat boek lezen. Nestel je op een van de zitjes rond het zwembad en ontspan. ‘s Avonds is het genieten rond de vuurplaats. De gasbarbecue is goed voor vele uren gezelligheid. Dit is vakantie zoals het bedoeld is; op en top genieten!

 

DE OMGEVING VAN JOUW VAKANTIEHUIS 

 

Met een eigen zwembad in de tuin van je vakantiehuis vergeet je misschien op pad te gaan. Dat zou jammer zijn want het is het absoluut waard om eropuit te trekken en Schoorl en omgeving te ontdekken. Strand, duinen, bossen en leuke dorpen en steden. Pak (of huur) de fiets of wandel door de mooie natuur. Bezoek kunstenaarsdorp Bergen of de kaasstad Alkmaar met z’n gezellige grachtjes. Er zijn plenty activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving. En kom je dan na een leuke dag weer in je vakantiehuis? Dan neem je fijn een plons in je eigen zwembad. 

Vanwege de seizoenen is het zwembad beschikbaar voor gebruik tussen vrijdag 7 april en dinsdag 31 oktober 2023.