Vakantiepark aan het Uitgeestermeer | Ontdek de omgeving

Vakantiepark aan het Uitgeestermeer | Ontdek de omgeving

Een vakantie aan het Uitgeestermeer betekent heerlijk tot rust komen of juist lekker actief zijn op het water en genieten van de mooie omgeving. Bij het Uitgeestermeer is meer te doen dan je denkt: verken de omgeving vanaf het water met een sloep of maak een lange wandeling langs de waterlijn. Ga samen kitesurfen of neem de kinderen mee op ontdekking naar de Zaanse Schans. Vanuit je vakantiehuis of glampingtent op een vakantiepark aan het Uitgeestermeer zijn steden als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam ook eenvoudig te bezoeken.

Op vakantie aan het Uitgeestermeer

Op vakantie aan het Uitgeestermeer

 

Erfgoedpark De Hoop is dé plek voor een heerlijke vakantie aan het Uitgeestermeer. Je vakantiehuis of glampingtent bevindt zich op een centrale locatie waar je binnen enkele minuten kunt genieten van rust en ruimte in de prachtige natuur en/ of volop vertier op het water. Huur een sloep, ga het water op met een SUP-board, rij richting het strand om heerlijk uit te waaien of bezoek een mooi museum. Je vindt veel activiteiten en bezienswaardigheden op een korte rijafstand, kinderen zullen zich niet snel vervelen. 

 

Erfgoedpark de Hoop is royaal opgezet; de accommodaties bieden alle comfort en enkele beschikken zelfs over eigen wellness voorzieningen zoals een Finse Sauna en/ of wellness tub in de tuin.