Zuydoever

Zuydoever Watervilla's

Zuydoever Watervilla's

Midden in een van de mooiste natuurgebieden die Nederland rijk is, op een prachtige plek aan de Loosdrechtse Plassen, wordt Zuydoever gerealiseerd. Zuydoever is een resort waar duurzaamheid en luxe hand-in-hand gaan. Het project bestaat uit 60 eigentijdse watervilla’s, gemaakt voor pure ontspanning.

Overal waar u kijkt, ziet u water en groen

 

Zuydoever staat in het teken van genieten in comfort, luxe en wellness met water in de hoofdrol.

 

Ervaar de luxe van een hotelkamer, midden in de natuur. Het gevoel van ultieme vrijheid: waar u kijkt, ziet u water én groen. Geen aangeharkt gras, maar natuurlijke oevers met wuivend riet. Aan de steiger ligt de sloep die lonkt. Vaart u vandaag weer de Loosdrechtse Plassen op of koerst u richting Amsterdam of Utrecht?

 

Bij de villa’s kunt u suppen en zwemmen en de kids vermaken zich met een rubber bootje rond het huis. Stap in uw sloep en zet koers richting de plassen en verplaats u via de Vecht naar De Spiegelplas of de Vinkeveense Plassen.De natuur hier is eindeloos mooi. Veel restaurants in de directe omgeving liggen aan het water en bieden vaak de mogelijkheid om aan te meren. 

 

Naast de watervilla's, worden op het resort een aantal voorzieningen gerealiseerd zoals een restaurant, traiteur en bootverhuur.

Goede kans dat u een eigen boot heeft, maar mocht dat niet het geval zijn, dan kunt u op Zuydoever voor uzelf of uw gasten een boot huren. Vanaf het water is de omgeving adembenemend mooi, maar vergeet ook niet af en toe de fiets te pakken en af te koersen naar het Groene hart of juist de andere kant op richting de landgoederen en bossen bij ’s Graveland.

 

Bekijk meer informatiehttps://dutchengroup.com/locaties/zuydoever-watervillas-loosdrecht/

 

Zuydoever Watervilla's is momenteel in ontwikkeling.