Vergaderen 16 P woonkamer
Meeting de hoop
Vergaderen Krelis
Vergaderen de Hoop slaapkamer
Vergaderen de Hoop

Workation Erfgoedpark de Hoop

Workation Erfgoedpark de Hoop

Verlaat de kantoormuren, voor een prachtige werklocatie in de natuur! Een perfecte manier om de strategie van komend jaar te bespreken, gezamenlijke trainingen of sprint meetings te ondergaan en zeker ook nuttig om elkaar beter te leren kennen buiten de werksferen. 

 

Op een halfuurtje uur rijden vanaf Amsterdam, bij het Uitgeestermeer staat Erfgoedpark de Hoop. Een locatie die bevorderlijk is voor concentratie en reflectie, perfect voor een originele en onvergetelijke zakelijke seminar of workation. 

Boek het team verblijf in een van de ruime & moderne vakantiewoningen op het Erfgoedpark. De drie 7- tot 16- persoons vakantiewoningen van ca. 250 m2 bieden volop ruimte aan het gehele team! De riante woonkamer beschikt over een grote, sfeervol ingerichte zit- en eethoek met flatscreen TV, perfect om aan te werken. De slaapkamers zijn onder andere ingericht met 1-persoons boxsprings en badkamers ensuite. 

 

Voor grotere groepen of break out ruimtes is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de Luxe  Safari Lodges of andere zaalruimtes op loopafstand. 

Liever gebruik maken van de beste vergaderfaciliteiten tijdens de meeting of training? Restaurant Krelis gelegen op het Erfgoedpark, beschikt over twee ruime vergaderzalen: ’t Juffertje & de Wuifelaar. Boek het vergaderarrangement erbij om de gehele dag te genieten van de Krelis vergader service.  In de middag kan er geluncht worden in het restaurant. 

Na de werkdag is het tijd voor ontspanning, maak gebruik van de verschillende activiteiten rondom het Uitgeestermeer. Het gebied heeft genoeg mogelijkheden voor teambuilding activiteiten van bootverhuur, kanoroutes tot gave fiets- & scootertochten. 

 

In de avond kan er in de woning gekookt worden, hoe fijn als alle ingrediënten al in het huis liggen! Bestel daarom vooraf de boodschappen bij de receptie of andere bezorgservice. 

Helemaal ontzorgt worden? Bij het nabijgelegen Krelis restaurant kan er heerlijk gedineerd worden in het restaurant. Breidt het diner uit met een barbecue, walking dinner of met een bedrijfs feestavond.

 

Sluit vervolgens de week af met een recap van de besproken informatie, strategie & actiepunten. Iedereen weet nu wat er te wachten staat! 

De afgelopen dagen zullen terug te zien zijn in de komende resultaten van het bedrijf, immers goed en gelukkig personeel resulteert in succes. Het team voelt zich door deze workation comfortabel, betrokken & gewaardeerd en zal dit zowel binnen het bedrijf als naar de buitenwereld uitstralen. 

Geen zorgen over de return on investment die een workation met zich meebrengt. Echter is het wel belangrijk dat het goed geregeld is, het moet een unieke & inspirende ervaring zijn, de woningen van Ergoedpark de Hoop bieden hiervoor de juiste basis. 

Boek het volgende verblijf bij Erfgoedpark de Hoop of neem contact op voor een op maat gemaakt voorstel voor de komende workation!