Duurzaam schoonmaken bij Dutchen

Duurzaam schoonmaken bij Dutchen

Duurzaam schoonmaken bij Dutchen

 

Schoonmaak keurmerk Dutchen

 

Bij een zorgeloos en luxe verblijf, hoort uiteraard een perfecte hygiëne. Je mag van ons verwachten dat jouw vakantiehuis spik en span is. Jouw comfort staat bij ons op nummer één. Bovendien proberen wij zo goed mogelijk met onze aarde om te gaan en kiezen wij milieubewust onze werkwijze en schoonmaakproducten. 

 

Om zo min mogelijk schoonmaakmiddel te gebruiken, passen we voor 90% microvezeltechniek toe. We ontkomen er niet aan om bij hardnekkig vuil desinfecterende schoonmaakmiddelen te gebruiken. De producten die wij gebruiken zijn zoveel mogelijk biologisch afbreekbaar met EU Ecolabel.  

 

Alle woningen worden bij elke wissel aan de hand van een checklist schoongemaakt. Meerdere keren per jaar krijgen de woningen ‘een grote beurt’ waarbij de woningen onder andere een Ozon behandeling krijgen. Ozon werkt desinfecterend en ontgeurend. Het zorgt ervoor dat de woningen na de behandeling net zo fris ruiken als dat het buiten ruikt na een flinke regenbui.

 

Check-out en check-in

Tussen het vertrek van de ene gast en de aankomst van de volgende gast zit slechts vijf uur. Soms is dat zelfs minder omdat gasten een late check-out of vroege check-in boeken. Een zorgvuldige schoonmaak van de vakantiewoningen vergt dan ook een goede planning van een topteam. We werken zoveel mogelijk met vaste krachten zodat het werk met maximale efficiency uitgevoerd wordt. 

 

Om het schoonmaakproces vlekkeloos te laten verlopen, vragen wij onze gasten bij vertrek de vaatwasser te vullen en aan te zetten, de vuilnis weg te brengen naar het afvalpunt en de overgebleven boodschappen mee naar huis te nemen. 

 

Onze top Dutchies

Er gaat veel waardering uit naar onze schoonmaak-Dutchies. Zij zorgen ervoor dat jouw vakantiewoning op en top schoon is. Tref je de woning toch niet helemaal aan zoals je van ons mag verwachten? Laat het ons dan alsjeblieft weten. We kunnen onze toppers hierop tippen en het gebrek herstellen. Blij met de schone woning? Dat horen wij ook graag zodat wij onze toppers kunnen complimenteren. 

 

Duurzame keuzes

We maken zoveel mogelijk duurzame keuzes. Dat geldt ook voor de schoonmaak van de woningen. We kiezen er bijvoorbeeld voor om ons linnengoed niet te sealen. Dat scheelt bij een vierpersoonswoning al gauw tien plastic zakken per keer. Dat lijkt misschien niet veel maar voor alle woningen, op al onze parken, betekent dat jaarlijks een besparing van een enorme berg aan plastic.

 

Ontvangstpakket

Bij aankomst op onze vakantieparken ontvang je per woning een papieren tasje met artikelen die handig zijn of wel eens vergeten worden door gasten. Koffiecups bijvoorbeeld. Deze zijn biologisch afbreekbaar en kunnen in de groenbak. Maar ook thee, zout en olijfolie voor de eerst dagen. Een vuilniszak, 100% afbreekbaar afwasmiddel, een vaatdoekje en een biologisch afbreekbaar schuursponsje van kokos (mag ook in de groenbak). Wel zo handig.