Laguna Beach Family Camp Uitgeest

Laguna Beach Family Camp Uitgeest

Meteen aan de rand van het Uitgeestermeer op Erfgoedpark De Hoop vind je ons stijlvolle Laguna Beach Family Camp Uitgeest (powered by Dutchen). Alle Family Lodges hebben hier eigen privé-sanitair, steigerhouten bedden en een fraaie complete inrichting. Ons camp is omringd door water, we hebben een mooie zwemplas, een jachthaventje met eigen bootverhuur en een surfstrand. Een ‘eigen plek op het Noordzeestrand’ zit in de zomervakantie in het programma, je bent dan exclusief welkom op Laguna Beach in Camperduin op slechts iets meer dan een half uurtje rijden.

 

Voor kinderen is er veel te ontdekken op en rondom het park. De jongsten vermaken zich bij één van de speeltuinen op het park, terwijl iets oudere kids kunnen volleyballen of voetballen op het grote grasveld bij de ingang. In de warme zomermaanden is het zwemmeertje aan het park een veilige plek om rustig in het water te spelen.

1 2 3 4
Periode wissen
Filters wissen
beschikbare accommodaties >

Glamping to the max in volledig ingerichte family lodges

Alle Family Lodges zijn voorzien van gratis WiFi en airconditioning, zodat het ook in de zomer lekker koel blijft. De airconditioning is op koudere dagen tevens te gebruiken als verwarming.

 

Omgeving

De safaritenten bevinden zich op Erfgoedpark De Hoop, luxe kamperen direct aan het Uitgeestermeer. De omgeving van het Uitgeestermeer is groen en waterrijk met watersportactiviteiten voor de sportliefhebbers. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor een wandeling langs het Uitgeestermeer of door het bos.

 

Park

Op Erfgoedpark De Hoop is er naast glamping genoeg te doen. Er zijn diverse natuurspeeltuinen en er is een groot grasveld waar kinderen lekker kunnen voetballen en ravotten. Direct aan het park bevindt zich een (openbaar) zwemmeer waar u naar hartenlust kunt zwemmen en spelen in het water.

Ook is er een uitstekend restaurant aanwezig en een ijssalon met de lekkerste ijsjes uit de regio. Er is een centrale parkeerplaats dichtbij en er zijn oplaadpalen voor elektrische auto's. 

 

Activiteiten

Het is aan te raden om een fiets te huren om zo de omgeving te verkennen. Of huur een boot om de steden als Alkmaar of Amsterdam te verkennen en vaar verschillende routes langs pittoreske dorpen en steden.

 

Voor een dag aan het strand zijn er genoeg opties. Zo zijn Castricum aan Zee en Egmond aan Zee makkelijk te bereiken met de auto of per fiets. Na uw bezoek aan het strand kunt u een drankje halen bij een van de strandpaviljoens in Castricum aan Zee of Egmond aan Zee. 

 

Het is ook leuk om een uitstapje te maken naar een van de omliggende steden, zoals Alkmaar of Haarlem. Beide steden hebben een historisch centrum waar er winkels en horecagelegenheden te vinden zijn.