Laguna Beach Family Camp Uitgeest

Laguna Beach Family Camp Uitgeest

Meteen aan de rand van het Uitgeestermeer op Erfgoedpark De Hoop vind je ons stijlvolle Laguna Beach Family Camp Uitgeest (powered by Dutchen). Alle Family Lodges hebben hier eigen privé-sanitair, steigerhouten bedden en een fraaie complete inrichting. Ons camp is omringd door water, we hebben een mooie zwemplas, een jachthaventje met eigen bootverhuur en een surfstrand. Een ‘eigen plek op het Noordzeestrand’ zit in de zomervakantie in het programma, je bent dan exclusief welkom op Laguna Beach in Camperduin op slechts iets meer dan een half uurtje rijden.

 

Voor kinderen is er veel te ontdekken op en rondom het park. De jongsten vermaken zich bij één van de speeltuinen op het park, terwijl iets oudere kids kunnen volleyballen of voetballen op het grote grasveld bij de ingang. In de warme zomermaanden is het zwemmeertje aan het park een veilige plek om rustig in het water te spelen.

Glamping to the max in volledig ingerichte family lodges

Alle Family Lodges zijn voorzien van gratis WiFi en airconditioning, zodat het ook in de zomer lekker koel blijft. De airconditioning is op koudere dagen tevens te gebruiken als verwarming.

 

Park

Er is een uitstekend restaurant aanwezig en een ijssalon met de lekkerste ijsjes uit de regio. Er is een centrale parkeerplaats dichtbij en er zijn oplaadpalen voor elektrische auto's.

 

Activiteiten

In Uitgeest heeft elke tent zijn eigen sup en paddle, zo kun je op elk moment het water van het Uitgeestermeer op. Wil je met meer family members tegelijk, dan leen je wat extra materiaal, geen probleem!

 

Naast de sup’s liggen er in de zomervakantie kano’s en kajaks voor je klaar om een tochtje te maken over de meren of door de natuurgebieden. Je kunt vanaf het park lopend naar het startpunt. In de zomervakantie organiseren we op ons camp ook het spannende ‘weerwolven’.

 

Wil je naar het strand? Dan raden wij een dag naar Laguna Beach aan. Op het paviljoen word je op vertoon van je polsbandje welkom geheten en verwezen naar ons privé strand. Daar staan onze strandstoelen voor je klaar en binnen zijn douches en toiletten waar je gebruik van kunt maken. Op ons strand staat een rek met surfplanken, body- en supboards, zodat je ook hier zo het water op kunt.

 

Al dit bovenstaande is inbegrepen in de reissom.

 

Ons team ter plaatse kan je ook informatie geven over fietsverhuur, e-choppers en over zeillessen bij de lokale zeilschool. Tevens zijn in de jachthaven bootjes te huur om over het Uitgeestermeer te varen. Er is elke week een vaste bbq-avond.

 

Als uitje in de omgeving is het eiland de Woude (per boot bereikbaar) een goede tip, de binnenstad van Alkmaar is vlakbij en op de E-chopper kun je naar de Zaanse Schans. De kustdorpen Castricum, Bergen, Egmond en Schoorl liggen ook binnen handbereik.