Luxe kamperen aan het Uitgeestermeer

Luxe kamperen aan het Uitgeestermeer

Wilt u graag kamperen maar wel genieten van comfort? Ga dan eens luxe kamperen op Erfgoedpark de Hoop aan het Uitgeestermeer! Een verblijf in een van de luxe 4- tot 8-persoons Safari Lodges zorgt voor een unieke beleving waarbij u geniet van watersport, natuur en het echte buitenleven. De Safari Lodges beschikken over een eigen keukentje, comfortabele bedden en een eigen badkamer met warme douche en toilet. Echt luxe kamperen dus, op een bijzondere locatie zoals u van Dutchen gewend bent. Bekijk onderstaand het aanbod van Safari Lodges waar u heerlijk luxe kunt kamperen.

Ontdek het luxe kamperen

Luxe kamperen kan in één van de Safari Lodges van Erfgoedpark de Hoop, omringd door de natuur. Bij aankomst hoeft u geen eigen tent op te zetten, want de safaritenten staan al voor u gereed en zijn van alle gemakken en luxe voorzien. Zo beschikken de tenten over eigen sanitair en zelfs een airconditioning ontbreekt niet waardoor het luxe kamperen leuker wordt!

 

Omgeving

De safaritenten bevinden zich op Erfgoedpark De Hoop, luxe kamperen direct aan het Uitgeestermeer. De omgeving van het Uitgeestermeer heeft veel groen en is waterrijk met watersportactiviteiten voor actievelingen. Voor de wandelaars is de omgeving ideaal om een wandeling te maken langs het Uitgeestermeer of door het bos wandelen. 

 

Park

Op Erfgoedpark De Hoop is er genoeg te doen. Er zijn diverse natuurspeeltuinen en er is een groot grasveld waar kinderen lekker kunnen voetballen en ravotten. Direct aan het park bevindt zich een (openbaar) zwemmeer waar u naar hartenlust kunt zwemmen en spelen in het water.

Ook is er een uitstekend restaurant aanwezig en een ijssalon met de lekkerste ijsjes uit de regio. Er is een centrale parkeerplaats dichtbij en er zijn oplaadpalen voor elektrische auto's. Zo wordt luxe kamperen nog aantrekkelijker!

 

Activiteiten

Het is een aanrader om een fiets te huren en zo de omgeving te verkennen. Het is ook mogelijk om een boot te huren om steden als Alkmaar of Amsterdam te verkennen en verschillende routes te varen langs pittoreske dorpen en steden. 

 

Voor een bezoek aan het strand zijn er genoeg opties. Zo zijn Castricum aan Zee en Egmond aan Zee makkelijk te bereiken met de auto of per fiets. Geniet na uw strandbezoek van een drankje bij een van de strandpaviljoens in Castricum aan Zee of Egmond aan Zee.

 

Wilt u graag een middag shoppen? Dat kan in een van de grote steden, zoals Alkmaar of Haarlem. Beide steden beschikken over een centrum waar er diverse winkels te vinden zijn. Ook kunt u na het shoppen in één van de horecagelegenheden lunchen of ontspannen met een kop koffie. Een leuke afsluiting van de dag!