Luxe kamperen aan het Uitgeestermeer

Luxe kamperen aan het Uitgeestermeer

Wil je graag kamperen maar wel genieten van comfort? Ga dan eens luxe kamperen op Erfgoedpark de Hoop aan het Uitgeestermeer! Een verblijf in een van de luxe 4- tot 8-persoons Glamping Lodges zorgt voor een unieke beleving voor het hele gezin. Hier geniet je van watersport, natuur en het echte buitenleven. De Glamping Lodges hebben een eigen keukentje, comfortabele bedden en een eigen badkamer met warme douche en toilet. Echt luxe kamperen dus, op een bijzondere locatie zoals je van Dutchen gewend bent. Bekijk onderstaand het aanbod van Safari Lodges waar je heerlijk luxe kunt kamperen.

Ontdek het luxe kamperen

Luxe kamperen kan in één van de Glamping Lodges van Erfgoedpark de Hoop. De Glamping Lodges zijn omringd door de natuur waardoor je op en top van het buitenleven geniet. Bij aankomst hoef je geen eigen tent op te zetten, want de safaritenten staan al voor je klaar. Ze zijn van alle gemakken en luxe voorzien. Zo beschikken de tenten over eigen sanitair en er is zelfs een airconditioning! Wel zo fijn voor in de zomer. Luxe kamperen wordt daardoor alleen maar leuker. 

 

Omgeving

De Glamping Lodges liggen op Erfgoedpark De Hoop. Hier kun je luxe kamperen direct aan het Uitgeestermeer. De omgeving van het Uitgeestermeer heeft veel groen en is waterrijk met watersportactiviteiten voor actievelingen. Voor de wandelaars is de omgeving ideaal om een wandeling te maken langs het Uitgeestermeer of door het bos. 

 

Park

Op Erfgoedpark De Hoop is er genoeg te doen. Er zijn meerdere natuurspeeltuinen en er is een groot grasveld waar kinderen lekker kunnen voetballen en ravotten. Direct aan het park ligt een (openbaar) zwemmeer waar je naar hartenlust kunt zwemmen en spelen in het water. Ook is er een ijssalon en een uitstekend restaurant aanwezig. Er is een centrale parkeerplaats dichtbij en er zijn oplaadpalen voor elektrische auto's. Zo wordt luxe kamperen nog aantrekkelijker!

 

Activiteiten

Het is een absolute aanrader om een fiets te huren en zo de omgeving te verkennen. Het is ook mogelijk om een boot te huren om steden als Alkmaar of Amsterdam te ontdekken en verschillende routes te varen langs pittoreske dorpen en steden. Noord Holland heeft talloze mooie dorpjes die het bezoeken waard zijn. 

 

Ben je een strandliefhebber? Met de auto of met de fiets ben je zo op het strand van Castricum aan Zee of Egmond aan Zee. Het is in alle jaargetijden fijn om op het strand te zijn. In de zomer geniet je van de zon en op koudere dagen is het fijn om een lange strandwandeling te maken en een frisse neus te halen. Na een strandbezoek geniet je van een drankje bij één van de strandpaviljoens in Castricum aan Zee of Egmond aan Zee voordat je weer teruggaat naar je luxe kampeerplek op Erfgoed de Hoop. 

 

Shoppen kan perfect in de leuke steden Alkmaar of Haarlem. Beide steden beschikken over een mooi historisch centrum met leuke winkeltjes en restaurantjes. De steden zijn vanaf Erfgoedpark de Hoop gemakkelijk te bereiken.