Stay safe getaway

Er even tussenuit maar toch binnen blijven? Profiteer nu van onze Stay safe getaway in één van de Dutchen Suites in Hotel Bleecker, Bloemendaal.

 

We bieden u graag de gelegenheid om er even tussenuit te gaan en toch alle richtlijnen te blijven volgen.

In Hotel Bleecker kunt u tijdelijk een kamer reserveren inclusief ontbijt en diner vanaf slechts € 59,95 per persoon per nacht, geldig voor een verblijf in mei en juni 2020*. Gebruik hiervoor de promocode: Getaway@bleecker , reserveren kan via de onderstaande link.

Hoe werkt het?

U bent van harte welkom om (zoveel mogelijk contactloos) in te checken vanaf 14.00 uur. Uw diner wordt tussen 18:00 en 19:00 uur geserveerd op uw kamer of op 1,5 meter afstand in onze brasserie. Het ontbijt de volgende ochtend wordt geserveerd tussen 08:00 en 11:00, op uw kamer of in de brasserie.

Voor het diner kunt u kiezen tussen een voor- en hoofdgerecht of hoofd- en nagerecht en u kunt kiezen tussen een vlees, vis of vega variant. (De getoonde prijs is exclusief dranken.) Enkele dagen voor uw aankomst ontvangt u van ons per e-mail het menu met de gerechten waar u uit kunt kiezen, om logistieke redenen vernemen wij graag 2 dagen voor aankomst uw keuze per mail. Voor een meerprijs van € 5,- per persoon kunt u van een 3-gangen menu genieten.

 

* Actievoorwaarden

 

  • Aanbieding is geldig voor een verblijf in mei of juni 2020
  • Verblijf vindt plaats op basis van beschikbaarheid
  • De getaway is geldig voor de standard room, double room en comfort room. Voor de business suite betaalt u een toeslag.
  • Citytax a €3,- p.p. is niet inbegrepen.