Stay safe getaway

Stay safe getaway

Er even tussenuit maar toch binnen blijven? Profiteer nu van onze Stay safe getaway in één van de Dutchen Suites in Hotel Bleecker, Bloemendaal.

 

We bieden u graag de gelegenheid om er even tussenuit te gaan en toch alle richtlijnen te blijven volgen.

In Hotel Bleecker kunt u tijdelijk een kamer reserveren inclusief ontbijt en diner vanaf slechts € 59,95 per persoon per nacht, geldig voor een verblijf in mei en juni 2020*. Gebruik hiervoor de promocode: Getaway@bleecker , reserveren kan via de onderstaande link.

Hoe werkt het?

U bent van harte welkom om (zoveel mogelijk contactloos) in te checken vanaf 14.00 uur. Uw diner wordt tussen 18:00 en 19:00 uur geserveerd op uw kamer of op 1,5 meter afstand in onze brasserie. Het ontbijt de volgende ochtend wordt geserveerd tussen 08:00 en 11:00, op uw kamer of in de brasserie.

Voor het diner kunt u kiezen tussen een voor- en hoofdgerecht of hoofd- en nagerecht en u kunt kiezen tussen een vlees, vis of vega variant. (De getoonde prijs is exclusief dranken.) Enkele dagen voor uw aankomst ontvangt u van ons per e-mail het menu met de gerechten waar u uit kunt kiezen, om logistieke redenen vernemen wij graag 2 dagen voor aankomst uw keuze per mail. Voor een meerprijs van € 5,- per persoon kunt u van een 3-gangen menu genieten.

 

* Actievoorwaarden

 

  • Aanbieding is geldig voor een verblijf in mei of juni 2020
  • Verblijf vindt plaats op basis van beschikbaarheid
  • De getaway is geldig voor de standard room, double room en comfort room. Voor de business suite betaalt u een toeslag.
  • Citytax a €3,- p.p. is niet inbegrepen.