Vakantie op Ameland | Ontdek de omgeving

Vakantie op Ameland | Ontdek de omgeving

Een vakantie op Ameland is ideaal om tot rust te komen en de mooie omgeving te ontdekken. Op Ameland is er meer te doen dan je denkt: ga op pad in de ongerepte natuur van Natuurgebied 't Oerd of verbaas je over de bijzondere lepelaars tijdens een wandeling langs de kwelders in 'de Hon'. Met de kinderen spot je zeehonden in de Waddenzee en beklim je de imposante vuurtoren, Vanuit je vakantiehuis op Ameland zijn er veel leuke activiteiten te doen. In dorpen als Nes en Buren geniet je van gezellige winkelstraten en uitstekende restaurants.

Vakantie op Ameland

Vakantie op Ameland

 

Ameland is dé plek voor een heerlijke vakantie op de Wadden. De Luxe Villa's Ameland bevinden zich vlakbij het dorpje Ballum, direct aan de duinrand en op een kilometer afstand van het brede zandstrand. Wandel door de ongerepte natuur of fiets naar één van de strandpaviljoens voor een heerlijke lunch. Je vindt veel activiteiten en bezienswaardigheden op een korte rijafstand, kinderen zullen zich niet snel vervelen. 

 

De Luxe Villa's Ameland zijn heel kleinschalig opgezet; je villa beschikt over een fijne tuin waar je van de rust en het buitenleven kunt genieten. Binnen enkele minuten sta je in de schitterende natuur en wandel je naar de weidse stranden.