surf

Zomer Beach Fun Day | Vakantie in Schoorl

De gezellige zomertijd is aangebroken! 

 

Voeg wat extra plezier en avontuur toe aan je vakantie in Schoorl met een te gekke en actieve stranddag, georganiseerd door De Jongens uit Schoorl. Elke dinsdag tussen 15 juli en 30 augustus kunnen kinderen tussen de 8 en 16 jaar deelnemen aan spannende activiteiten.  

Wateractiviteiten voor kids

Op deze volledig georganiseerde Beach Fun Day kunnen kinderen meedoen aan verschillende wateractiviteiten zoals surfen, suppen, brandingraften en bodyboarden. Of ze nu ervaren avonturiers zijn of gewoon zin hebben in wat actie, deze dag is perfect voor iedereen die van actie en plezier houdt. 

 

Het evenement begint om 10.00 uur en duurt tot maximaal 16.00 uur; als ouder heb je de hele dag tijd om te genieten en kinderen zijn de hele dag lekker actief bezig. 

De locatie voor deze stranddag is Laguna Beach, gelegen aan de lagune van Camperduin. Het prachtige strand en de zee bieden de perfecte achtergrond voor alle activiteiten. 

 

Kinderen kunnen voor slechts € 60,- per persoon incl. lunch of € 70,- per persoon incl. lunch en pick-up van je park deelnemen aan deze dag vol avontuur, inclusief alle activiteiten en materialen. Je kunt de Beach Fun Day direct boeken via het systeem van De Jongens uit Schoorl.

 

Maak je vakantie in Schoorl extra speciaal voor je kids met deze onvergetelijke stranddag vol actie en plezier! 

 

 

BOEK JE VAKANTIE EN VOEG DE BEACH FUN DAY TOE>