Vakantie in Schoorl | Ontdek de omgeving

Vakantie in Schoorl | Ontdek de omgeving

Een vakantie in Schoorl betekent heerlijk tot rust komen en genieten van de mooie omgeving. In Schoorl is er meer te doen dan je denkt: ga op pad in de ongerepte natuur van De Schoorlse Duinen of maak een mooie fietstocht naar zee. Ga samen de uitdaging aan op de mountainbikeroute of neem de kinderen mee op avontuur naar één van de bijzondere dierenparken. Vanuit je vakantiehuis in Schoorl zijn steden als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam ook eenvoudig te bezoeken. Nu ook bij alle parken te boeken met eigen strandhuisje!

Op vakantie in Schoorl

Op vakantie in Schoorl

 

In Schoorl kun je kiezen uit een ruim aanbod van Dutchen vakantiehuizen, gelegen op kleinschalige parken dichtbij strand en natuur.

 

Park Duynvallei bevindt aan de Schoorlse Duinen op slechts 15 minuten wandelen van het strand, de ideale locatie voor een heerlijke vakantie aan zee. Enkele vakantiehuizen beschikken over een eigen Finse- of infraroodsauna.

 

Op Villapark Mooi Schoorl kun je genieten van een comfortabel vakantiehuis midden in het centrum van Schoorl. De 4- tot 6-persoons vakantiehuizen hebben een ruime, besloten tuin, sommige zelfs met wellness tub of eigen zwembad.

 

De 8-persoons stookplaatswoningen op Duynvoet Schoorl bieden dé ultieme buitenbeleving. Geniet van je eigen vuurplaats en veel wellness zoals een wellnesstub, Finse sauna en/ of buitendouche.

 

Park Weideduyn ligt aan de rand van Schoorl centrum, met een weids uitzicht over de landerijen. Bubbel in je whirlpool in de tuin of ontspan in je eigen Finse Sauna.