Boardroom huys aan 't gouw

Vergaderlocatie HUYS AAN 'T GOUW

Vergaderlocatie HUYS AAN 'T GOUW

Vergaderen, brainstormen en private dinner in Hoorn

In het centrum van de historische stad Hoorn ligt een prachtig 17e-eeuws pand met een weelderige stadstuin: Huys aan ’t Gouw. In de luxe boardroom van dit statige pand kun je vergaderen in een intieme setting. Hier kom je samen in een prachtige omgeving waar alles tot in de puntjes verzorgd is voor jouw event. Zoek jij een inspirerende vergaderlocatie? Dan heb je die nu gevonden, hier in het centrum van Hoorn. 

 

Kleinschalig zakelijk event

In de intieme ambiance van ’t Huys aan ’t Gouw kun je met een kleine groep inspirerend vergaderen.

Een presentatie, training, brainstormsessie of private diner in een huiselijke setting binnen een statig 17e-eeuws pand? Wij regelen het voor je op deze unieke locatie in Hoorn. Van helemaal verzorgde catering en aankleding tot het faciliteren van LEDscherm, alles wordt tot in de puntjes verzorgd. 

 

Een stukje geschiedenis

Huys aan ’t Gouw was ooit de woning van de stadsarts. In dit statige 17e-eeuwse pand in het centrum van Hoorn woonden hij en zijn overspannen vrouw. Als therapie voor de vrouw kocht de arts alle tuinen van de omliggende panden op en legde een pad in de vorm van een lemniscaat aan. Zo kon ze eindeloos wandelen en haar hoofd leegmaken in haar eigen enorme tuin. Vandaag de dag is Huys aan ’t Gouw onderdeel van Hotel Heavens in de Grote Kerk van Hoorn. Een unieke locatie voor jullie bijeenkomst op een inspirerende plek in Nederland.

 

Huiselijke boardroom 

De huiselijke boardroom van Huys aan ’t Gouw biedt plaats aan maximaal 12 personen. Er staat een ruime vergadertafel in de mooie toonzaal en er is een aangrenzende ruimte met een ruime sofa waar je even kunt afzonderen of comfortabel kunt zitten. Uiteraard wordt de catering door ons verzorgd en ontbreekt het jullie aan helemaal niets. Voor, tijdens of na de vergadering kunnen jullie genieten van de prachtige grote tuin van Huys aan ’t Gouw. Wandel door de tuin en geniet van de rust, hier middenin de stad. Deze idyllische plek werkt geheid inspirerend.

 

Huys aan ’t Gouw is eenvoudig te bereiken. Parkeren kan in de vlakbij gelegen parkeergarage Het Jeudje of op openbare parkeerplaats Het Transferium. 

 

Wil je meer weten over vergaderen bij Huys aan ’t Gouw in Hoorn? Neem dan contact met ons op.