Nationalpark Chalets
Skigebied Neukirchen am Grossvenediger

Oostenrijk, luxe vakantie vieren op grote hoogte

Luxe vakantievieren in de Oostenrijkse bergen? De gloednieuwe Nationalpark Chalets in Oostenrijk lenen zich hiervoor uitstekend voor! 

U verblijft aan de voet van het brede skigebied de Wildkogel-Arena in gloednieuwe 6 tot 8-persoons Nationalpark Chalets. Wakker worden met uitzicht op de magistrale Grossvenediger en direct vanuit uw voordeur op ski's of wandelschoenen de omgeving verkennen. Ook Kitzbühel, wereldwijd verkozen als beste skigebied, ligt slechts op 10 minuten rijden afstand. 

 

Over Nationalpark Chalets l Omgeving l Ligging & bereikbaarheid

Aankomst
Vertrek
Filter
2 accommodaties gevonden
foto's kaart
Neukirchen: 6-persoons chalet

Neukirchen: 6-persoons chalet

Nationalpark Chalets, Oostenrijk

Gloednieuw vrijstaand 6-persoons chalet aan de voet van het brede skigebied de Wildkogel-Arena in Oostenrijk, gelegen in het nieuwe complex Nationalpark Chalets. De Kitzbühler Alpen, wereldwijd verkozen als beste skigebied, liggen slechts op 15 minuten rijden afstand.

Neukirchen: 8-persoons chalet

Neukirchen: 8-persoons chalet

Nationalpark Chalets, Oostenrijk

Riant vrijstaand 8-persoons chalet in Oostenrijk aan de voet van het brede skigebied de Wildkogel-Arena, gelegen in het nieuwe complex Nationalpark Chalets. Word wakker met uitzicht op de magistrale Grossvenediger en verken de omgeving direct vanuit uw voordeur!