Chalets Oostenrijk
Nationalpark Chalets
Skigebied Neukirchen am Grossvenediger

Oostenrijk, luxe vakantie vieren op grote hoogte

Luxe vakantievieren in de Oostenrijkse bergen? De gloednieuwe Nationalpark Chalets in Oostenrijk lenen zich hiervoor uitstekend voor! 

Vanaf december 2017 verblijft u aan de voet van het brede skigebied de Wildkogel-Arena in gloednieuwe 8 tot 12-persoons Nationalpark Chalets. Wakker worden met uitzicht op de magistrale Grossvenediger en direct vanuit uw voordeur op ski's of wandelschoenen de omgeving verkennen. Ook Kitzbühel, wereldwijd verkozen als beste skigebied, ligt slechts op 10 minuten rijden afstand. 

's Zomers kunt u hier uw hart ophalen in de prachtige natuur en de omgeving verkennen via de vele wandel- en fietspaden.

 

Over Nationalpark Chalets l Winter l Zomer l Ligging & bereikbaarheid

Aankomst
Vertrek
Filter
4 accommodaties gevonden
foto's kaart
Neukirchen: 8-persoons appartement

Chalet Keeskogel

Nieuw: Luxe vrijstaand 8-persoons chalet met sauna en weids uitzicht over de Grossvenediger in Oostenrijk.

Ideaal voor een skivakantie met het gezin aan de voet van het brede skigebied de Wildkogel-Arena. Te huur vanaf december 2017!

Neukirchen: 10-persoons appartement Rauhkopf

Chalet Rauhkopf

Wakker worden met magistraal uitzicht op de Grossvenediger! Dit gloednieuwe, vrijstaande 10-persoons chalet ligt aan de voet van het brede skigebied de Wildkogel-Arena in Oostenrijk in het nieuwe complex Nationalpark Chalets. Te huur vanaf december 2017!

Neukirchen: 10-persoons appartement Rainerhorn

Neukirchen: 12-persoons appartement

Chalet Hohe Warte

Gloednieuw vrijstaand 12-persoons chalet aan de voet van het brede skigebied de Wildkogel-Arena in Oostenrijk, gelegen in het nieuwe complex Nationalpark Chalets. Kitzbühel, wereldwijd verkozen als beste skigebied, ligt slechts op 10 minuten rijden afstand. Te reserveren vanaf december 2017